1

Chinese Valentijnsdag 2015: 5 romantisch uitjes met je lief

Eropuit met je lief Nieuws door
Foto 1. Verras je lief met een heerlijk dagje uit! Foto: Pexels.com CC0

archief oud artikel 20 augustus 2015 Cultuur Landelijk Je hoeft niet in China te zijn om vandaag de Chinese Valentijnsdag te vieren, want ook in Nederland zijn er volop romantische uitjes om dat dropje van een partner van je mee naar toe te nemen. Vier voor de verandering eens een Chinese Valentijnsdag en geniet van een heerlijk dagje uit!

Als je het helemaal goed wilt doen, verras je - net als de Chinese testosteronbommen - je partner met chocola en bloemen. Uiteraard neem je hem of haar daarna mee voor een heerlijk samenzijn. DagjeWeg.NL deelt graag een aantal ideeën.

Huwelijksbootjes en zingende zeemannen

AMSTERDAM - Zingende matrozen, gezellige drukte, een indrukwekkende vloot: Sail 2015 leent zich uitermate goed voor een knus geslenter. Zink daarna lekker weg bij één van de vele, avontuurlijke concerten van Grachtenfestival, dat nog tot zondag 23 augustus duurt.

Romantisch Ballonnenfiësta

BARNEVELD - Wat is er romantischer dan een luchtballonvaart? Meer dan dertig luchtballonnen zweven langzaam tegen de avondhemel. Nu kun je helaas niet zomaar aan boord stappen bij Ballonfiësta, maar samen zwijmelend staren naar een lucht vol luchtballonnen heeft ook iets prachtigs.

Film kijken in de buitenlucht

ROTTERDAM - Een zwoele zomeravond is compleet met een mooie film in de buitenlucht. Pleinbioscoop Rotterdam is de grootste openluchtbioscoop van Europa, waar iedere avond weer nieuwe films getoond worden. Neem een bak popcorn en twee stoeltjes mee en voilá, je romantische date is daar!

Kunstig zand

ZANDVOORT - Bij mooi weer is het strand een uitstekende aangelegenheid om samen te poedelen of uit te waaien. Kijk niet alleen elkaar diep in de ogen, maar vergaap je ook aan kunstig zand in Zandvoort. Het Europees Kampioenschap Zandsculpturen is daar in volle gang en er verrijzen complete kunstwerken van zand. Veel plezier!

Spreekt geen van bovenstaande opties je aan? DagjeWeg.NL heeft nog veel meer ideeën voor romantische uitjes.
Foto 2. Verras je lief met een dagje uit. Foto: Pexels.com CC0

Laatst gewijzigd: 2015-08-20 09:39:17 · Gepubliceerd: 20 augustus 2015 - 125