1

Tips voor jouw weekend

Concerten, shoppen en Sinterklaas: er is dit weekend veel leuks te beleven!

Landelijke intocht Sinterklaas in Meppel Redactioneel door

archief oud artikel 12 november 2015 Toerisme Landelijk Met de komst van Sinterklaas in Meppel en alle andere plaatsen in Nederland, komen de feestdagen steeds dichterbij. Dat betekent nog meer leuke uitjes om te bezoeken! Wij zochten de leukste weekenduitjes voor je uit. Fijn weekend!

Dagje in 't Gooi

NAARDEN-VESTING - Shoppen, lekker eten én speciale aandacht voor moeders en dochters. De La Table sfeerbeurs is weer terug! Donderdag 12 tot en met zondag 15 november in Naarden-Vesting is de twintigste editie van de beurs in de prachtige Grote Kerk. Doe ideeën op voor de feestdagen, krijg advies over etiquette aan tafel, tips voor je interieur en kleding en nog veel meer. Natuurlijk mag je ook van alles proeven, zoals wijnen en lekkere hapjes. Op vrijdag 13 november mogen moeders en dochters samen voor de prijs van 1 persoon naar de beurs.

Zing mee met Pia en Freek

AMSTERDAM - Gek op musicals? Dan mâet je naar Musicals in Concert op 13 en 14 november in Ziggo Dome Amsterdam. Met grote musicalsterren Pia Douwes, Willemijn Verkaik, René van Kooten, Freek Bartels, Simone Kleinsma en nog veel meer. Bereid je voor op honderden gillende meisjes - boyband B-Brave komt ook optreden. Door de hele show worden alle grootste en populairste nummers uit hitmusicals gezongen. Van Phantom of the Opera tot Grease: alles komt voorbij.

Leuk voor sinterklaascadeautjes

MAASTRICHT - De nieuwste Dille & Kamille opent op 13 november in het zuiden! Voor wie de winkel nog niet kent: het is een ideale plek om je sinterklaasinkopen te doen. Speelgoed, spullen voor in de keuken en andere vrolijke hebbedingetjes vind je hier. Is Maastricht ietsjes te ver? Er zijn zat andere filialen, waaronder een Dille & Kamille in Amersfoort.

Zie ginds komt de stoomboot

MEPPEL - En natuurlijk, last but not least: 't heerlijk avondje is gekomen! Nou ja, bijna dan. Sinterklaas - de enige echte - zet zaterdag 14 november voet aan wal in Meppel. De allereerste keer dat hij in Drenthe aankomt. Is Meppel niet bepaald om de hoek? Bekijk dan het overzicht van andere intochten van de goedheiligman.

Laatst gewijzigd: 2019-03-14 09:05:19 · Gepubliceerd: 12 november 2015 - 358