Lekker én gezond eten bij Bourgondisch Breda

Geniet van het culinaire leven en proef verse hapjes van bekende chef-koks.

Bourgondisch Breda 2015   Nieuws door

19 november 2015 Toerisme Breda, Noord-Brabant Genieten van lekker én gezond eten in een prachtige kerk met live-muziek, entertainment en beroemde chef-koks zoals Frans van Meeuwen die vlak voor je neus de lekkerste dingen bereiden. Proost met Bourgondisch Breda vanaf donderdag 19 november tot en met zondag 22 november op het bourgondische leven!

Samen eten schept een band

Samen eten en nieuwe gerechten proeven schept een band. Op dates gaan we uit eten, met vrienden gaan we lunchen of iets drinken om bij te kletsen en veel kostbare familiemomenten hebben we aan tafel bij het ontbijt of avondeten. Diezelfde sfeer en verbinding beleef je bij Bourgondisch Breda in de Grote Kerk, die is omgetoverd tot voedselwalhalla met eten, entertainment en muziek. Het eten is gefocust op lekker én gezond. Voorzitter Okke Meeuwes: "Bourgondisch Breda is voor iedereen. Iedereen houdt van lekker eten."

"Iedereen houdt van lekker eten"

Sfeervol en gezellig

Er is een wijnbar, meer dan 125 soorten bier en chef-kok Frans van Meeuwen laat de nieuwste trends zien op gebied van gezond eten. De kerk is omgetoverd tot een gigantisch overdekt terras met lichtjes en alvast een klein vleugje kerstsfeer. Met in elk hoekje ander eten en verschillende soorten muziek. Alles samen vormt één grootse culinaire beleving. Okke: "Het heeft iets gezelligs om met zoveel mensen tegelijk te genieten van het bourgondische leven."

Iedereen is een bourgondiër

De Grote Kerk in Breda is één open ruimte met allerlei verschillende food counters waar je de kunst van het koken bij chefs af kunt kijken, naar een DJ en livemuziek luistert en van alles proeft. Elke avond heeft zijn eigen thema, wat terug te horen is in de muziek. Vrijdag is het thema bijvoorbeeld 'Thank God it's Friday' en draait de DJ populaire popsongs - zelf liedjes aanvragen mag! Okke: "Stelletjes, families, jongeren: het is voor iedereen."

Laatst gewijzigd: 2019-03-14 09:03:51 · Gepubliceerd: 2015-11-18 14:24:07 - 422