EHBV: eerste hulp bij Valentijn

Tips voor romantische uitstapjes |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Inspiratieloos? Wij geven tips voor romantische uitjes!

10 februari 2016 Landelijk Help! Valentijn komt steeds dichterbij en je hebt nog helemaal niets gepland! Je hebt er zelfs nog niet eens over nagedacht. Of juist wel en kon je maar niets leuks verzinnen? Gelukkig geeft DagjeWeg.NL je een flinke dosis last minute inspiratie voor romantische uitjes om nooit te vergeten.

Foto 1. Vereeuwig jullie liefde met een - tijdelijke - tatoeage op Valentijnsdag bij het Tropenmuseum.

Massages en cocktails

  • DEN HAAG - Eindelijk een momentje voor jullie samen om helemaal te ontspannen en bij te komen van de dagelijkse drukte. Geniet van relaxende massages, verfrissende aromatherapie en schuif aan het einde van de dag gezellig aan voor een heerlijke cocktail met z'n tweeën. Bij Urban Oasis genieten jullie samen van de Romantische Ontwaak: een romantische spabehandeling speciaal voor stelletjes. Bestel kaartjes voor Urban Oasis via DagjeWeg.NL Tickets en krijg 40% korting!

Romantische klim

  • UTRECHT - Een behoorlijk symbolisch afspraakje, want samen de Domtoren beklimmen staat natuurlijk voor jullie reis als stel. Je begint vol goede moed onderaan, komt onderweg wat moeilijke punten tegen, maar aan het einde van de reis wordt jullie inspanning rijk beloond met een prachtig uitzicht! De Domtoren is een romantische ervaring! Op zondag 14 februari is er een speciale Valentijnsrondleiding en krijgen stelletjes een glaasje prosecco. Misschien de ideale setting om gelijk 'de' vraag te stellen?

Rondleiding door de liefde

  • AMSTERDAM - Een educatieve date zou wel eens het perfecte afspraakje voor Valentijnsdag kunnen zijn. Op 13 en 14 februari zijn er allerlei romantische activiteiten in het Tropenmuseum, zoals de speciale Liefdestour. Dit is een rondleiding onder leiding van liefdesexpert en schrijver Jan Drost. Een tour vol liefdesverhalen, tips, traditionele liefdesrituelen en gedichten. Luister naar romantische muziek en laat samen een - tijdelijke - tatoeage zetten om jullie liefde te vereeuwigen.

Tip: samen naar de film? Bij Omniversum in Den Haag krijg je alleen op Valentijnsdag twintig procent korting op twee bioscoopkaartjes als je elkaar voor de kassa zoent. Bekijk meer originele tips voor een romantische date.
Foto 2. Samen ontspannen en genieten van heerlijke cocktails bij Urban Oasis. Foto: Urban Oasis.
Foto 3. Volg een Liefdestour door het romantische gebouw van het Tropenmuseum. Foto: Rob van Esch.
Foto 4. Beklim samen de Domtoren in Utrecht en volg de speciale rondleiding op Valentijnsdag. Foto: Anne Hamers.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2016-02-15 09:06:32 · Gepubliceerd: 2016-02-09 17:01:10 - 1134