Dansende schildpadden bij de Orchideeën Hoeve

Voorjaarsvakantie in de Orchideeën Hoeve |  deel via WhatsApp | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Ontdek alle geheimen uit de jungle!

22 februari 2016 Natuur Luttelgeest, Flevoland Strik maar extra goed je schoenveters, want de Orchideeën Hoeve neemt je mee de jungle in om alle wilde geheimen van de tropische natuur te ontrafelen! Bewonder een plantje dat letterlijk van zich afbijt, dansende schildpadden en een vlinder die op een uil lijkt. Elk stukje flora en fauna heeft zijn eigen geheim om in de natuur te overleven, te verleiden of elkaar een handje te helpen. Ontdek deze voorjaarsvakantie van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart de geheimen van de natuur!

Foto 1. Ga samen op ontdekkingstocht in het tropische regenwoud van de Orchideeën Hoeve.

Ontmoet slangen en vogelspinnen

Vleesetende planten, harige vogelspinnen en sissende slangen... Spannend! Beleef de tropische avonturen van de wilde jungle van héél dichtbij. De avonturiers van de Orchideeën Hoeve verklappen grote talenten van kleine dieren en planten. Voel hoe een echte slangenhuid aanvoelt en zie met eigen ogen hoe een plant zijn vijanden op afstand houdt. Ben jij dapper? Kom dan vooraan zitten bij de Meet & Greet met Junglegeheimen, als je durft! Wie weet word jij uitgekozen als assistent en mag je een grote slang of kriebelige vogelspin vasthouden! Daar heb je een flinke dosis stalen zenuwen voor nodig.

De Meet & Greet met Junglegeheimen duurt twintig minuten en is van 27 februari tot en met 6 maart elke dag te bewonderen om 11:30 uur, 13:00 uur en 15:00 uur.

Speuren door de kleurrijke jungle

Beleef een geheimzinnige ontdekkingstocht door avontuurlijke tuinen. Probeer de nieuwe speurtocht van de Orchideeën Hoeve! Ontdek de spannendste plekjes in de jungletuinen en ontrafel het ene geheim na het andere. Sluip voorbij vleesetende planten, zie aapjes boven je hoofd van tak naar tak slingeren en voer riviermonsters terwijl je zelf rakelings langs het water scheert. Kleurrijke vlinders fladderen sprookjesachtig om je heen en af en toe kruipt er traag een aantal schattige schildpadden voorbij. Eindig de speurtocht in het speelparadijs, in de grote zandbak of op het springkussen. Vanaf zaterdag 27 februari krijg je de speurtocht gratis bij een entreebewijs voor kinderen tot en met twaalf jaar.

De tropische wonderen van de Orchideeën Hoeve zelf ontdekken? Bestel je tickets online en krijg €0,50 korting per kaartje!
Foto 2. Bewonder planten en dieren uit de jungle van heel dichtbij!
Foto 3. Er is zelfs een echte slang die je mag aaien. Durf jij?
Foto 4. De avonturiers van de Orchideeën Hoeve vertellen je alles over de planten en dieren uit de jungle.

Laatst gewijzigd: 2016-02-23 09:09:56 · Gepubliceerd: 2016-02-18 12:35:11 - 1265