Musical Burgers' Zoo is een leerzame beestenbende

Zoë beleeft een onderwateravontuur in Burgers' Zoo

Musical Deep Sea Monsters Nieuws door
Foto 1. Hoofdpersoon Zoë wil graag dierenverzorger worden in Burgers' Ocean. Foto: Burgers' Zoo

archief oud artikel 15 juli 2016 Toerisme Arnhem, Gelderland Weet jij wat er allemaal in de oceaan leeft? Er gebeurt daar veel meer dan wij kunnen bedenken! Duik de diepte in bij de nieuwe musical Deep Ocean Monsters! De spannende show is deze zomer te zien bij Burgers' Zoo.

Duik in de oceaan

In dierentuin Burgers' Zoo duik je deze zomervakantie in de oceaan tijdens een avontuurlijk blacklight-show. Eerst aapjes kijken en een bezoekje aan het regenwoud en daarna onder water voor een spannende musical. Er valt steeds meer te beleven in de dierentuin! De voorstelling Deep Ocean Monsters is een paar keer per dag te zien in het dierenpark. Na een half uur kom je heel wat wijzer naar buiten! En naast dat je veel nieuwe dingen hebt geleerd, is de musical ook nog eens heel leuk voor ouders én kinderen en wordt er veel gezongen en gedanst.

Met korting naar de dierentuin? Boek voordelig je tickets op DagjeWeg.NL Tickets!

Visuele effecten

In de musical Deep Ocean Monsters ontmoet je Zoë, die graag in de dierentuin wil werken als dierverzorger. Ze bezoekt de enorme onderwaterwereld van Burgers' Ocean en weer thuis droomt ze over diepzeevissen. De onbekende en soms monsterlijke wezens worden tot leven gebracht met spectaculaire visuele effecten. Het lijkt net of de vissen over het podium en door de zaal zwemmen! In het echt zijn het grote handpoppen die door acteurs worden vastgehouden. Het Auditorium van het Safari Meeting Centre is voor de show omgebouwd tot blackbox. Dat wordt een spectaculaire ervaring!

Praktische informatie

De musical Deep Ocean Monsters is te zien tussen 16 juli en 28 augustus 2016. De voorstelling duurt een half uur en is bij de entreeprijs van Burgers' Zoo inbegrepen.
Foto 2. De zeemonsters zweven zomaar over het podium! Foto: Burgers' Zoo
Foto 3. Leer alles over de vissen uit de oceaan in een wervelende voorstelling. Foto: Burgers' Zoo

Laatst gewijzigd: 2016-07-15 17:14:47 · Gepubliceerd: 2016-07-13 15:54:13 - 1415