1

Over de kop in Park Hilaria

Tijdelijk pretpark zet Eindhoven op z'n kop

Park Hilaria Eindhoven Nieuws door
Foto 1. Eindeloos ronddraaien in Park Hilaria. Foto: Park Hilaria

archief oud artikel 13 augustus 2016 Toerisme Eindhoven, Noord-Brabant Je kunt Eindhoven letterlijk van alle kanten bekijken op Park Hilaria. De attracties van dit tijdelijke pretpark, van 5 tot en met 14 augustus, draaien, spinnen en tollen dat het een lieve lust is. Gelukkig voor de mensen met een minder sterke maag zijn er ook nostalgische en kinderattracties.

Zes kilometer aan attracties

Ieder jaar zijn de grote kermisattracties van tijdelijk pretpark Park Hilaria voor tien dagen dé blikvanger van Eindhoven. De Kennedylaan is het toneel van felgekleurd vermaak: een walhalla voor kermisliefhebber. De Disco Dancer, de Tsunami en de Spinning Coaster XXL draaien de inzittenden fanatiek alle kanten op. Een nieuwe blikvanger is de Gladiator, waarin je op zestig meter hoogte over de kop gaat. Park Hilaria biedt zes kilometer aan attracties, maar dat zijn - gelukkig voor de minder sterke magen - niet allemaal van die razende kermisattracties. Gezellige nostalgische attracties en speciale kinderattracties maken het pretpark leuk voor iedereen.

Muziek en straattheater

Park Hilaria heeft verschillende themapleinen, waaronder een aantal muziekpleinen. Op Hollario klinkt heerlijke Hollandse muziek en op Lariepop staan uiteenlopende muziekstijl op het programma; van soul tot rock. Kinderen voelen zich het meest thuis op het Nostalgisch Terras, waar veel kinderattracties staan, zoals de kindercarrousel en de minicars. Ook leuk voor de kleintjes is het Larie Nest, waar mascotte Larie de Kanarie iedereen zijn eigen feestje viert.

Op zaterdag 13 augustus is Park Hilaria open van 14:00 uur tot 00:30 uur. Zondag 14 augustus, de laatste dag, sluit het park ietsje vroeger, om 24:00 uur.

Is Eindhoven te ver weg? Bekijk de leukste uitjes en evenementen van dit weekend!
Foto 2. Wie trotseert de Breakdance? Foto: Park Hilaria
Foto 3. Ook voor kinderen zijn er leuke attracties. Foto: Park Hilaria
Foto 4. Een lekker rustig rondje in de zweefmolen. Foto: Park Hilaria

Laatst gewijzigd: 2016-08-12 23:52:10 · Gepubliceerd: 13 augustus 2016 - 1285