Vier de herfstvakantie in Madurodam

Tickets voor Madurodam met 5 euro korting |  deel via WhatsApp | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Voor een scherpe prijs genieten van workshops en een theatershow

5 september 2016 Toerisme Den Haag, Zuid-Holland In de herfstvakantie valt er veel te doen en te beleven voor het hele gezin in Madurodam. Sport, spel en theater: er staat een onvergetelijke dag op het programma! Plan vast een bezoekje naar Madurodam en profiteer van de vroegboekactie.

Foto 1. Volop speelplezier in Madurodam.

Sportieve herfstvakantie in Madurodam

Ben je sportief aangelegd? Dan kun je je hart ophalen deze herfstvakantie in Madurodam! In de indoor playzone kunnen kinderen meedoen aan verschillende sportworkshops, zoals een hockey-, volleybal- of voetbalworkshop. Een pedagogisch medewerker zorgt voor begeleiding. Iedere doordeweekse dag staat er van 10:00 uur tot 16:00 uur ieder uur een workshop op het programma, dus je kunt lekker doorspelen!

Grappige theatershow

Ben je tussen de 4 en 8 jaar oud? Schuif dan aan voor de leuke theatershow van Ozofijn. De grappige interactieve voorstelling Kruip-Friemel-Kriebel gaat over een moestuin, kriebelbeestjes en de avonturen van twee buurvrouwen. Als Francien op een dag de voorbereidingen treft voor haar tuinfeest, is Josefien druk aan het werk in haar moestuintje. Dan komt Josefien er achter dat er iets geks aan de hand is met haar slaplantjes! Wie heeft dat gedaan?

Eindeloos speelplezier

Spelen in de buitenspeeltuin of in de indoor playzone en ontdekken waar een klein land groot in is. Dat kan allemaal in Madurodam! Samen beleef je hoe Nederland is ontstaan in het Hof van Nederland. Daar onderga je een multi-zintuiglijke ervaring die je het verhaal van het begin van Nederland laat herbeleven. Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats. Heb je nog energie over? Dan kun je lekker uitrazen in de avontuurlijke speeltuin.

Vroegboekactie: 5 euro korting

Deze herfstvakantie kun je extra voordelig naar Madurodam. Boek voor 7 oktober 2016 online een vroegboekticket en ontvang je maar liefst 5 euro korting! Je betaalt dan slechts 11,50 euro per ticket. Let op: dit ticket is alleen geldig in de herfstvakantie van 15 tot en met 30 oktober 2016.

Profiteer nu van deze fikse korting bij een bezoek Madurodam en beleef de verhalen van Nederland voor een scherpe prijs. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen.
Foto 2. Mix bij de DJ Tafel je eigen beats.
Foto 3. De grappige interactieve voorstelling Kruip-Friemel-Kriebel.
Foto 4. In de indoor playzone kunnen kinderen meedoen aan verschillende sportworkshops.

Laatst gewijzigd: 2016-09-07 20:08:48 · Gepubliceerd: 2016-09-05 17:00:27 - 559