The most wonderful time of the year begint bij Spirit of Winter

Sfeervol genieten in de tuin van Paleis Het Loo

Spirit of Winter 2016 Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Spirit of Winter, een betoverende winterfair op een sprookjesachtige locatie. Foto: Spirit of Winter.

archief oud artikel 3 oktober 2016 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Leef naar de mooiste tijd van het jaar toe en beleef sfeervolle winterdagen bij Spirit of Winter. Trotseer de kou met vriendinnen en kom alvast in de feeststemming op deze betoverende buitenfair in de voortuin van Paleis Het Loo. Heerlijk wintershoppen, inspiratie opdoen voor de feestdagen en genieten van lekker eten en samenzijn. Met Spirit of Winter krijg je spontaan zin in de donkere dagen.

Winterse lekkernijen en gezelligheid

Knapperende vuren, duizenden lichtjes, livemuziek en huisgemaakte lekkernijen. Het ultieme wintergevoel begint nu! Geniet van 16 tot en met 20 november tijdens Spirit of Winter van een sfeervol event met meer dan honderdvijftig stands vol smaakmakers, sfeermakers en trendsetters. Schuif aan bij een kookdemonstratie van een echte chef-kok voor winterse lekkernijen en leer hoe je thuis de sterren van de hemel kookt. Stel in de nieuwe Food Court je eigen culinaire menu samen en warm je lekker op met heerlijk eten en drinken. Shop bij boetiekjes en exclusieve merken die je niet snel zult tegenkomen in de gewone winkelstraten. Koop vers brood bij de warme bakker, snuffel tussen brocante en antiek en koop een cadeautje voor jezelf of voor een ander.

Knusse avonden bij het kampvuur

Dit jaar kun je voor het eerst ook 's avonds genieten van Spirit of Winter. Op vrijdag- en zaterdagavond is de magische winterfair extra lang geopend, dan gaat de gezelligheid gewoon tot 21:00 uur door. Dan vallen alle lichtjes en gezellige kampvuren nog meer op en beleef je écht de donkere dagen voor kerst. 's Avonds paradeert een mysterieuze winterkoningin op stelten over de fair en is er extra veel livemuziek, waaronder een sfeervol pop-up koor. Er fietst tijdens de fair - overdag én 's avonds - een dj rond met swingende jaren dertig muziek. Kom ook gezellig rondom het vuur zitten met een kop warme chocolademelk, naar verhalen luisteren en genieten van muziek. Liever alleen 's avonds naar het evenement? Dat kan: je kunt ook alleen tickets voor Spirit of Winter by Night bestellen.

Spannende en ontspannende extra's

Behalve shoppen bij honderden exclusieve stands en genieten van culinaire lekkernijen, is er ook genoeg entertainment op de sfeervolle fair. Voor de stoere bezoekers is er een roofvogelshow. Indrukwekkende vogels vliegen vlak voor je neus voorbij, met het mooie Paleis Het Loo op de achtergrond. Liever even weg van de menigte om te genieten van een momentje rust? Daar is het nieuwe House of Beauty de perfecte plek voor. Parfumerie Douglas, de Hamamspecialist en wellnessresort de Veluwse Bron staan hier klaar om je in de watten te leggen en beautyadvies te geven. Laat je opmaken door experts van Douglas, geniet van een ontspannende massage van de Veluwse Bron en snuffel tussen lekkere olijfproducten van de Hamamspecialist.

Verken het prachtige Paleis Het Loo

Tijdens Spirit of Winter mag een bezoek aan het prachtige Paleis Het Loo niet ontbreken. Met een entreebewijs voor de winterfair heb je tijdens het event ook toegang tot het paleis en de paleistuinen. Tijdens de fair is de nieuwe tentoonstelling Anna Paulowna, kleurrijke koningin te zien. Bekijk mooie portretten en weelderige bezittingen van deze trotse Romanov, voor een toeslag van maar drie euro. Ze bezat een vracht aan juwelen en kitscherige hebbedingen uit Rusland. Let op: Tijdens Spirit of Winter by Night gaat de winterfair op vrijdag- en zaterdagavond langer door, maar sluit Paleis Het Loo wel om 17:00 uur.

Bezoekersinformatie

Beleef Spirit of Winter van woensdag 16 tot en met zondag 20 november in de voortuin van Paleis Het Loo. Het evenement begint om 10:00 uur en sluit om 17:00 uur. De winterfair gaat op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur door. Paleis Het Loo is gratis toegankelijk, maar sluit om 17:00 uur.

Tip: In de voorverkoop kost een kaartje €15,- per persoon. Dan heb je toegang tot Spirit of Winter én Paleis Het Loo! Bestel gelijk je kaarten voor Spirit of Winter.
Foto 2. Samen naar de winterfair: een ideaal vriendinnenuitje! Foto: Spirit of Winter.
Foto 3. Shoppen, lekker eten en genieten van de winterfair op een prachtige locatie: Paleis Het Loo. Foto: Spirit of Winter.
Foto 4. Shop bij speciale stands en winkels die je in de gewone winkelstraten niet tegenkomt. Foto: Spirit of Winter.
Foto 5. Smul van culinaire lekkernijen en doe inspiratie op voor de feestdagen. Foto: Spirit of Winter.
Foto 6. Muziek, een winterkoningin en gezellige kampvuren tijdens Spirit of Winter by Night. Foto: Spirit of Winter.

Laatst gewijzigd: 2016-11-09 17:10:43 · Gepubliceerd: 2016-09-28 11:24:09 - 2004