5 top aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

5 keer korting op een dagje uit

Dagje uit met korting via DagjeWeg.NL Tickets   Redactioneel door
Foto 1. Spelen en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij bij speelboerderij De Flierefluiter. Foto: De Flierefluiter.

1 oktober 2021 Toerisme Landelijk Wat is leuker dan een dagje uit? Een dagje uit met korting! Via DagjeWeg.NL Tickets boek je kaartjes voor uitstapjes met korting of leuke extra's. Van een dagje naar het museum tot ravotten in een speelparadijs: 5 leuke aanbiedingen op een rij!

1. Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

OEGSTGEEST - Het gebouw van CORPUS valt op z'n zachtst gezegd nogal op: een gigantisch lijf waar je doorheen kunt reizen. Je begint beneden bij de voeten en reist per roltrap omhoog naar het hoofd op 35 meter hoogte, waar je een geweldig uitzicht hebt. Onderweg kom je langs allerlei organen en lichaamsdelen en leer je leuke weetjes over jezelf. Hoe reageren je darmen bijvoorbeeld op een broodje kaas? En wat gebeurt er precies wanneer je niest? Boek via DagjeWeg.NL Tickets en krijg Tot € 5,- korting op je tickets.

2. Bewonder de skyline van Rotterdam

ROTTERDAM - Romantisch: eerst samen een kopje koffie en gebak in het restaurant, daarna met de lift omhoog voor een spectaculair uitzicht. De Euromast is met recht een van de populairste plekken van Rotterdam. Ga met de roterende glazen lift helemaal omhoog of kijk vanaf het buitendek en maak samen een foto met de romantische metropool als achtergrond. Bijzonder: je kunt zelfs in de Euromast slapen! Dan heb je het hele buitendek 's avonds voor jezelf.

3. Het grootste oorlogsmuseum van Nederland

OVERLOON - Wat zou jij doen in oorlogstijd? Zou je je koest houden om te overleven, of zou je strijden in het verzet? In Oorlogsmuseum Overloon hoor je verhalen van verschillende kanten en moet je zelf keuzes maken: wat zou jij doen in tijden van nood? Bekijk honderden oorlogsvoertuigen en spullen van vroeger in dit gigantische oorlogsmuseum en krijg een realistisch beeld van het dagelijks leven tijdens de bezetting. Boek via DagjeWeg.NL Tickets en krijg korting + gratis consumptie.

4. Spelen bij speelboerderij De Flierefluiter

RAALTE - Dieren voeren en aaien op de kinderboerderij, binnen spelen bij slecht weer en buiten spelen als het zonnetje schijnt. Bij speelboerderij De Flierefluiter is enorm veel te doen! Spring in de binnenspeeltuin op de trampoline of leg het obstakelparcours af. Op de kinderboerderij wonen koeien, kippen, pony's, hangbuikzwijntjes. Er is zelfs een knuffelruimte waar je kunt knuffelen met konijnen en cavia's.

5. Reis terug in de tijd in Archeon

ALPHEN AAN DEN RIJN - In Museumpark Archeon beleef je verschillende periodes uit de geschiedenis op één dag. Zo ontmoet je jagers en de allereerste boeren uit de prehistorie, duik je in het leven van de Romeinen en kijk je mee met middeleeuwse ambachten. Het park bestaat uit verschillende mini-dorpen en themagebieden, helemaal in de stijl van bepaalde tijdsperiodes. Je waant je dus echt even in vervlogen tijden. Helemaal leuk: doe ook zelf mee met historische activiteiten. Leer in het park bijvoorbeeld zwaardvechten en kalligraferen!

Meer dagjes uit met korting

Driften in een vette auto, een potje lasergamen of onbeperkt pannenkoeken eten op een pannenkoekenboot? Bekijk meer uitjes met korting op DagjeWeg.NL. Ook leuk: doe iemand een dagje uit cadeau met de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart!
Foto 2. Maak een reis door het lichaam en ontdek alles over je eigen lijf bij CORPUS. Foto: CORPUS.
Foto 3. Wat zou jij doen in de Tweede Wereldoorlog? Ontdek het in de interactieve tentoonstelling in het oorlogsmuseum. Foto: Oorlogsmuseum Overloon.

Laatst gewijzigd: 2022-11-08 16:19:08 · Gepubliceerd: 2017-04-14 12:16:18 - 6183