Tips voor Moederdag: leuke dagjes uit voor je moeder

Cadeau voor Moederdag: DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart | Nieuws door

Geef haar bijvoorbeeld een luchtballonvaart voor Moederdag!

8 mei 2017 Toerisme Landelijk Bloemen zijn passé en een doosje bonbons is niet goed voor haar cholesterol. Het ideale cadeau voor Moederdag: een dagje uit! Best lastig, want waar zou ze zin in hebben? Met de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart geef jij haar een dagje weg cadeau en kiest je moeder zelf het uitje en de datum uit.

Foto 1. Met je moeder in een luchtballon. Dat is een speciaal dagje uit! Foto: Vluchtmaken.com.

Cadeautjes voor Moederdag

Een dagje uit is het perfecte cadeau voor Moederdag. Vroeger maakte ze jou blij met een dagje dierentuin of een spannend museum en nu kun je hetzelfde voor haar doen. Alle dagjes uit op DagjeWeg.NL Tickets zijn cadeautjes voor je moeder! Met de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart geef je je moeder een cadeaukaart met een saldo vanaf € 10,-. Zij kiest zelf aan welk uitje ze dat saldo wil besteden en op welke datum ze van haar dagje uit gaat genieten. Wel zo leuk om dan met z'n tweeën te gaan, natuurlijk.

Inspiratie: 5 dagjes uit met je moeder

  • Wat is de groenste schatkamer van Nederland? Precies: Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Verken de natuur te voet of stap op een Witte Fiets. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je bij elk kaartje een gratis consumptie in de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus.

  • Wedden dat ze Delfts Blauw in de kast heeft staan? Nog steeds wordt het wereldberoemde aardewerk volledig met de hand beschilderd. De Royal Delft Experience neemt je mee op reis door de eeuwenoude wereld van Delfts Blauw. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je tot € 3,- korting op je kaartje voor Royal Delft.

  • "Hé, zo'n stoel hadden wij vroeger ook! En die kleuren waren ontzettend in toen ik..." Ze kan haar lol niet op in het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn. Hier vind je ruimtes vol nostalgie uit de jaren zestig en zeventig. Oude scholen, winkels, woonkamers en tienerkamers: alles van vroeger komt weer terug. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je 20% korting op het Museum van de 20e Eeuw.

  • Een rondvaart en diner in één. Vaar samen over de Waal aan boord van de Pannenkoekenboot Nijmegen. Een prachtig uitzicht over de stad en onbeperkt pannenkoeken. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je 10% korting op je kaartjes voor Pannenkoekenboot Nijmegen.

  • Een wel heel speciaal uitje voor een wel heel speciale moeder. Een luchtballonvaart met verschillende opstapplaatsen in heel Nederland. Handig; kan ze opstappen waar ze maar wil. En wist je dat je in een luchtballon geen hoogtevrees ervaart? Het schijnt juist ontzettend ontspannend te zijn. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je tot € 16,- korting op je luchtballonvaart.

Foto 2. Verken samen het prachtige natuurpark en krijg een gratis consumptie in de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus. Foto: Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Robbert Maas.
Foto 3. Net als vroeger: nostalgie ten top in Museum van de Twintigste Eeuw. Foto: Museum van de Twintigste Eeuw.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-07-17 15:50:00 · Gepubliceerd: 2017-05-08 11:24:37 - 1133