1

Bling-bling alert: juwelenbeurs Het Juweel opent op 9 juni

Bewonder sieraden van toen en nu op de juwelenbeurs

Het Juweel op Buitenplaats Sparrendaal Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Bezoek de juwelenbeurs Het Juweel in juni. Foto: Het Juweel

archief oud artikel 23 mei 2017 Cultuur Driebergen, Utrecht Glimmende parels, negentiende-eeuwse spelden en blinkende gouden oorbellen: de sieraden op juwelenbeurs Het Juweel zijn allemaal kunstwerkjes op zich. Omring je met al het moois van 25 internationale goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten van 9 tot en met 11 juni op de sprookjesachtige locatie Sparrendaal.

De mooiste sieraden van vroeger en nu

Tijdens de derde editie van Het Juweel bewonder je prachtige juwelen die zijn ontworpen door goud- en edelsmeden uit onder andere Nederland, Zwitserland, Engeland en België. Antiquairs laten je exclusieve vintage juwelen zien - waarmee versierde een vrouw zich uit de negentiende eeuw, en wat is een boekarmband? Laat je rondleiden over de beurs en leer in een half uur alles over juwelenstijlen, edelstenen en de techniek achter mechanische horloges.

Sprookjesachtig Sparrendaal

De juwelenbeurs vindt plaats in Buitenplaats Sparrendaal, een historisch landgoed uit de achttiende eeuw. In de prachtig gedecoreerde zalen komen de juwelen nog meer tot z'n recht. Combineer je bezoek aan de beurs met een lekker drankje of lunch in de tuin.

Handig om te weten over Het Juweel

  • Het Juweel is te bezoeken van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni 2017 in Buitenplaats Sparrendaal. De beurs is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 19:00 uur;
  • Tijdens de online voorverkoop kost een ticket €12,50, aan de deur €15,-. Kinderen tot en met veertien jaar mogen gratis naar binnen;
  • Direct naast de locatie kun je gratis parkeren.
Foto 2. De prachtige locatie van Het Juweel: Buitenplaats Sparrendaal. Foto: Het Juweel
Foto 3. Ontdek hoe een horloge werkt. Foto: Het Juweel
Foto 4. Bewonder de prachtigste juwelen. Foto: Het Juweel

Laatst gewijzigd: 2022-12-20 16:38:09 · Gepubliceerd: 2017-05-23 11:50:19 - 859


-advertentiepositie-