Goedkope vakantie in Nederland

Boek een vakantiepark aan zee of in een pretpark

Wat te doen deze zomer? Redactioneel door
Foto 1. Kom overnachten in een pittoresk Zaans huisje. Foto: Hotel de Buizerd.

archief oud artikel 24 mei 2020 Toerisme Landelijk De zomervakantie staat voor de deur en je hebt nog geen vakantie geboekt. Een reis naar verre oorden zit er deze zomer niet in. Gelukkig kun je ook een droomvakantie in Nederland beleven in een gezellig vakantiepark aan zee of zelfs in een attractiepark. Check onze tips voor leuke vakantieparken in Nederland.

Vakantiepark Slagharen

SLAGHAREN - In het vakantiepark van Slagharen logeer je in Raccoon Village in Amerikaans Indiaanse stijl. Je waant je in Nevada! Maar mocht je liever je spreekwoordelijke vredespijp in een wigwam roken, kan dat ook nog steeds. Groot voordeel: een vakantie op Vakantiepark Slagharen betekent ook onbeperkt toegang tot Attractiepark Slagharen. Heerlijk vakantie vieren dus.

Vakantiepark Beekse Bergen

BEEKBERGEN - Om op safari te gaan hoef je helemaal niet naar Afrika. Kom gewoon naar het grootste wildlifepark van Nederland, met 1500 dieren en 150 diersoorten. Hier slaap je in een echte safaritent of jungalow! Op Vakantiepark Beekse Bergen vind je onder andere leeuwen, neushoorns, olifanten, nijlpaarden en krokodillen. Je kunt het park wandelend of met de eigen auto verkennen.

Center Parcs Emmen

EMMEN - Vakantie vieren in alle rust en middenin een prachtig natuurgebied. Center Parcs Parc Sandur heeft alle ingrediënten om te kunnen ontspannen. Hier verblijven de gasten in ruime vrijstaande cottages. Allemaal gelegen aan het water van De Grote Rietplas waar je heerlijk zwemmen, kanoën, roeien en waterfietsen. In de prachtige omgeving zijn er talloze mooie fietsroutes en plaatsen om te golfen. Ook de jungle is hier binnen handbereik: in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen kun je namelijk giraffen, leeuwen, bavianen en stokstaartjes bezoeken.

Overnachten in een Zaans huisje

NOORD-SCHARWOUDE - Geniet van een adembenemend uitzicht over een groen waterrijk landschap. Verblijf in een karakteristiek Zaans huisje aan het water bij Hotel De Buizerd en je komt gegarandeerd tot rust. Voor wie niet van drukte houdt is deze plek ideaal: het kleinschalige hotel beschikt over twaalf comfortabele twee- en eenpersoonskamers. En binnen een handomdraai ben je op het strand van de Noordzee. Tel daar een stralende zon bij op en je hebt een droomvakantie in eigen land te pakken.

Center Parcs Port Zélande Ouddorp

OUDDORP - Zeeland is dé bestemming voor watersportliefhebbers, zonaanbidders en duikers. Tijdens een verblijf in Center Parcs Port Zélande zijn zowel de Noordzee als het Grevelingenmeer binnen handbereik. Vooral voor duikers is het Grevelingenmeer een geliefde plek. Op het park kun je duikcursussen reserveren. En er is zelfs een escape room te vinden!

Foto 2. Heerlijk op safari in eigen land in Vakantiepark Beekse Bergen. Foto: Libema - Vakantiepark Beekse Bergen.

Laatst gewijzigd: 2022-07-19 09:47:55 · Gepubliceerd: 2017-06-22 10:32:29 - 3152