Zomerse evenementen voor het hele gezin

Wat te doen in de zomervakantie? |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Met z'n allen naar Bloem & Tuin of een pop-up pretpark!

20 juli 2017 Toerisme Landelijk Iets leuks doen met het gezin? Bezoek het vrolijke pop-up pretpark in Zeeland, dwaal langs exotische bloemen en tuinen bij Bloem & Tuin in Nuenen of doe eens gek en geniet van een zomers rooftop feestje in Rotterdam! Bij een regenbuitje steek je gewoon even je paraplu op. Lees alle tips voor zomerse evenementen!

Foto 1. Een rooftop feestje met de Rotterdamse skyline op de achtergrond. Foto: Ossip van Duivenbode

Tuininspiratie bij Bloem & Tuin

NUENEN - Exotische bloemen, fruitbomen, bamboeplanten en palmbomen: het jaarlijkse bloemenfestijn Bloem & Tuin is het grootste openluchtevenement van de Benelux en is een aanrader voor iedereen die graag buiten is. Doe van vrijdag 13 juli tot en met zondag 22 juli boordevol inspiratie op voor je eigen tuin, terras of balkon. Kijk mee met demonstraties, wandel over verborgen paadjes en geniet van alle bloemenpracht en nieuwe trends op tuingebied. Voor de kinderen is er een aparte wandelroute en worden er leuke workshops georganiseerd.

Kermis in Tilburg

TILBURG - De Tilburgse Kermis is beroemd. Deze megakermis met meer dan tweehonderd attracties zet Tilburg tien dagen lang in vuur en vlam. Probeer een heleboel attracties uit, smikkel van een suikerspin of dans mee in de Amstel Bierhal, waar bekende Hollandse zangers op het podium staan. Er is ook een Tiroler dorp, zomercarnaval, reuzenparade, braderie met circus en markt. De Tilburgse Kermis is te bezoeken van vrijdag 20 juli tot en met zondag 29 juli.

Pop-up pretpark bij het Super Zomer Festival

GOES - Omnium ben je altijd al in zomerse sferen, maar tussen 9 juli en 24 augustus al helemaal. Tijdens het Super Zomer Festival geniet je hier ook van een indoor pop-up pretpark en een heus Tropenland. Neem ook je zwembroek mee voor een duik in het zwembad en een tourtje door de Lazy River. Bij mooi weer geniet je op het Fun & Beach-zomerstrand. Tip: koop een zomerticket dat je de hele zomer onbeperkt toegang geeft tot Omnium!

DÂK: stadspark op 30 meter hoogte

ROTTERDAM - Vier de zomer aan de Costa del Roffa, waar een Rotterdams dak op dertig meter hoogte verandert in een stadspark. Bij DÂK schuif je van vrijdag 21 juli tot en met zondag 13 augustus iedere dag aan bij een barbecue en gezellig feestje. Die hamburgers en die spareribs (of voor de vegetariër: vegaburgers) smaken nog lekkerder als je naar de indrukwekkende skyline staart en er op de achtergrond livemuziek klinkt. Niet zo'n barbecuefan? Je eigen eten meenemen mag ook.

Ook leuk: bezoek het vrolijke theaterfestival De Parade in Den Haag, Utrecht of Amsterdam. Hartstikke leuk voor de hele familie! Lees meer over De Parade.
Foto 2. Dwaal door uitgestrekte tuinen. Foto: Bloem & Tuin

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-08-21 16:47:56 · Gepubliceerd: 20 juli 2017 - 2689