Grootste spookhuis van de Benelux opent in Utrecht

Halloween Nightmares |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Niet voor tere zieltjes: Halloween Nightmares

26 juli 2017 Opmerkelijk Utrecht, Utrecht Maak je klaar voor griezelige clowns, lugubere acrobaten, dode beesten en angstaanjagend speelgoed. In september opent het grootste spookhuis van de Benelux in Utrecht: Halloween Nightmares met als thema Horror Circus. Clowns zijn nog nooit zó eng geweest en ook je bezoekje aan een circus zal niet meer hetzelfde zijn...

Foto 1. Clowns zijn nooit meer hetzelfde na een bezoekje aan Halloween Nightmares. Foto: Pexels

Spookhuis van twee kilometer lang

Ga van tevoren goed naar het toilet en laat je zwangere vriendin thuis: tijdens een wandeling door Halloween Nightmares beleef je ongeveer een half uur lang je ergste nachtmerries. In 25 themakamers ontmoet je niet zulke vrolijke clowns en acrobaten, halfvergane speelgoedpoppen en doodenge beesten. En het blijft niet alleen bij zien: het gegil en de muziek en gaat door merg en been. Acteurs maken de nachtmerrie nog realistischer. Een wandeling door het twee kilometer lange spookhuis duurt ongeveer een half uur. Wie durft nog?

Griezelen met een groep

Gillen met collega's, je ooms en tantes of vriendengroep: Halloween Nightmares biedt complete arrangementen voor een groep. Leg van tevoren met z'n allen een goede bodem tijdens een heus Halloween Diner of praat juist na onder het genot van een drankje. Groepsarrangementen zijn mogelijk vanaf twintig personen. Let op: Halloween Nightmares is niet rolstoelvriendelijk en kan iets te intens zijn voor kinderen onder de zestien jaar. Ook wordt het spookhuis afgeraden voor mensen met epilepsie of hartklachten en zwangere vrouwen.

Het gigantische spookhuis Halloween Nightmares opent op vrijdag 29 september 2017 en blijft waarschijnlijk drie maanden lang open.

Meer griezelige uitjes

  • Ontsnap uit een escaperoom... terwijl er zombies op je hielen zitten! Voor Zombie Escape in Amsterdam moet je stalen zenuwen hebben;
  • Laat je meenemen naar de donkere tijden van Amsterdam in een van de shows in The Amsterdam Dungeon, om de hoek bij de Dam. Sinds kort hebben ze het thema 'heksenverbranding' toegevoegd... Brr!
  • In Hattem geniet je van een diner in een middeleeuwse burcht. Volgens de geruchten dwaalt hier ook een spook rond.... Durf jij te eten bij 't Spookhuys?
  • Er is een moord gepleegd! Aan jullie de taak om de moordenaar op te sporen in de stad. Het Whatsapp Moordspel is in bijna alle grote steden van het land te spelen;
  • Terwijl de klok doortikt, probeer je de codes te kraken en te ontsnappen uit de escaperoom. Bekijk alle escaperooms in Nederland.
Foto 2. Het grootste spookhuis van de Benelux opent in Utrecht. Foto: Redactie DagjeWeg.NL

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2017-09-15 08:33:26 · Gepubliceerd: 2017-07-25 12:07:06 - 2937