De leukste dagjes uit in Flevoland mét korting

Zomervakantie in Flevoland |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Kom voordelig survivallen of ga gratis op tour bij Yakult

30 juli 2017 Toerisme Almere, Flevoland Ben je deze zomervakantie in Flevoland te vinden? Dan hoef je je niet te vervelen, want in de jongste provincie van Nederland is van alles te doen! Kom bijvoorbeeld aapjes kijken bij Stadslandgoed De Kemphaan in Almere, ga een middagje jumpen bij Jumping Jack, of neem je kids mee op spannende survivaltocht bij Outdoorpark SEC Survivals. Wij hebben de leukste uitjes in Flevoland voor je op een rij gezet. Geschikt voor mooi én slecht weer.

Foto 1. Ga op survivaltocht met het hele gezin. Foto: SEC Survivals.

Wat is leuk om te doen in Flevoland?

  1. YAKULT FABRIEK - In de Yakult fabriek kun je helemaal gratis op factory tour! Tijdens de rondleiding van ongeveer anderhalf uur sta je met je neus bovenop het productieproces van een flesje Yakult. Leer alles over de geschiedenis van dit befaamde flesje dat iedere dag door meer dan 35 miljoen mensen uit 33 verschillende landen wordt gedronken. Na je gratis tour krijg je ook nog eens een goedgevulde goodiebag mee naar huis!

  2. ORCHIDEEËN HOEVE - Fladderende vlinders, adembenemende bloemen en een Amazone Regenwoud met echte aapjes! In de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest kijk je je ogen uit. Wandel bijvoorbeeld door de zwevende bloementuin in de stijl van de Japanse Kersenbloesemtijd en bewonder de tweeduizend vlinders. Ook voor kinderen is dit een geweldig dagje uit. Ga op spannende speurtocht langs verschillende wildpaden, spring op het springkussen of speel in het Mangrovebos, een waterrijke binnenspeelplaats.

  3. OUTDOORPARK SEC SURVIVALS - Voor een sportief uitje met het hele gezien is Outdoorpark SEC Survivals in Almere een hele leuke locatie. Strijd tegen elkaar in een survivalwedstrijd, balanceer over de junglebrug, leer boogschieten of maak samen een natuurwandeling à la Expeditie Robinson. Speciaal voor ouders en kinderen is er de Familie Survival: een combinatie van sport, grenzen verkennen en lekker veel lol hebben met elkaar. Tip: ga op survivaltocht met € 5,- korting inclusief fotoshoot en koop je tickets voor Outdoorpark SEC Survivals via DagjeWeg.NL Tickets.

  4. STADSLANDGOED DE KEMPHAAN - In Almere ligt ook het adembenemende Stadslandgoed De Kemphaan waar je heerlijk van de natuur kunt genieten op allerlei manieren! Klim in de bomen van het Zuiderzeespeelbos of kom aapjes kijken bij Stichting AAP. Een wandeling door natuurgebied Almeerderhout met de boswachter is ook een aanrader.

  5. JUMPING JACK - Superleuk op een regenachtige dag: trampoline springen bij Jumping Jack. In dit urban trampoline- en freerunpark maak je de mooiste salto's op gigantische trampolines, doe je de gekste stunts op een gigantische airbag en ga je de uitdaging aan op het freerunparcours. De minimumleeftijd voor Jumping Jack is vijf jaar.

Dit zijn ook leuke uitstapjes in Flevoland

Foto 2. Op speurtocht langs de wildpaden. Foto: Orchideeën Hoeve.

Laatst gewijzigd: 2017-07-31 13:14:11 · Gepubliceerd: 2017-07-28 12:08:34 - 1206