Ontdek alle uitstapjes in de buurt met de DagjeWeg.NL app

Wat te doen vandaag? |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Zo vind je de leukste uitjes bij je vakantieadres!

2 augustus 2017 Toerisme Landelijk Op zoek naar een leuk uitje in de buurt van je camping, vakantiehuisje of hotel? Haal meer uit je vakantie en vind alle uitstapjes in de omgeving met de DagjeWeg.NL app! Binnen een paar tellen geeft deze app alle dagjes uit op een rij - ook die minidierentuin in een oud boerderijtje en dat pas geopende maïsdoolhof. Bekijk hoe de app werkt en begin met zoeken. Voor je het weet rijd je met z'n allen richting het uitje. Veel plezier!

Foto 1. Vind wat er te doen is in de omgeving met de DagjeWeg.NL app, zoals preHistorisch Dorp in Eindhoven. Foto: Freekje Groenemans

Hoe vind ik een dagje uit in de omgeving?

  1. Zoek de DagjeWeg.NL app op in de Google Play Store (Android) of iTunes App Store (iOS) en klik op 'Installeer'.

  2. Open de app. Je ziet nu de pop-upmelding verschijnen: 'Wilt u DagjeWeg.NL toegang tot uw locatie toestaan terwijl u de app gebruikt?' Klik op Sta toe. Let op: dit is belangrijk, anders werkt de app niet.
  3. Klik op Sta toe
  4. Het zoeken kan beginnen! In het beginscherm zie je alle dagjes uit bij je in de buurt met de afstand vanaf waar je je bevindt. Scroll door de resultaten en ontdek of je er iets leuks bij ziet staan.

  5. Ben je specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een dierentuin of zwembad in de buurt? Klik op het trechter-icoontje rechts bovenin. Hiermee kun je filters instellen om je zoekopdracht toe te spitsen. Klik rechts bovenin op 'Klaar' als je alle gewenste rubrieken hebt geselecteerd.
  6. De DagjeWeg.NL app heeft nog meer opties om het zoeken gemakkelijker te maken. Onderin het scherm zie je verschillende opties staan. Bij 'Kaart' staan alle uitjes overzichtelijk op een plattegrond. Let op: het kan even duren voordat de kaart is geladen.

  7. Heb je een leuk idee voor een dagje uit gevonden? Check vóór je bezoek nog of je er met korting heen kunt. Alle voordelige ticketaanbiedingen staan onder het scherm 'Tickets'.

  8. Zie je meer dan één leuke optie staan? Alle uitstapjes die je wilt onthouden, kun je opslaan onder 'Mijn Lijst'. Dit doe je door een uitstapje te openen en te klikken op 'Bewaar in mijn lijst'. Zo komt die vakantie wel vol!

  9. Trommel je familie of vrienden op en ga er samen op uit richting het uitstapje naar keuze!

Download nu de DagjeWeg.NL app

Foto 2. Ook kinderboerderij De Steenuil ontdek je met de DagjeWeg.NL app. Foto: De Steenuil
Foto 3. Uitjes zoeken in de omgeving gaat gemakkelijk met de DagjeWeg.NL app. Foto: DagjeWeg.NL

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 13:21:44 · Gepubliceerd: 2017-08-02 11:21:33 - 5061