Laatste kans: Paleis Het Loo sluit voor drie jaar

Bezoek Paleis Het Loo nu het nog kan

Paleis Het Loo Nieuws door
Foto 1. Paleis Het Loo, zoals het er nu nog uitziet. Foto: Paleis Het Loo, Hesmerg.

archief oud artikel 25 september 2017 Cultuur Apeldoorn, Gelderland Paleis Het Loo gaat verbouwen! In januari 2018 sluit het hoofdgebouw van het paleis voor drie jaar (!) haar deuren. Vanaf dan is het paleis tot 2021 'Anders Open': de tuinen en stallen zijn in het hoogseizoen nog wel toegankelijk. Ook gaan de jaarlijkse buitendagen, zoals de Prinsen- en Prinsessendagen, gewoon door. Bekijk hoe jouw bezoek eruit gaat zien vââr en na januari en bestel eenvoudig je tickets.

Laatste kans

Nog tot en met het einde van de kerstvakantie is Paleis Het Loo gewoon geopend en kun je alles bekijken. De sierlijke plafonds, de prachtige schilderijen en de gigantische kroonluchters: gewoon doen! Helemaal leuk om het paleis tijdens een activiteit te bezoeken, zoals de tentoonstelling Chapeaux! de hoeden van Koningin Beatrix tot en met 29 oktober 2017, de buitenfair Spirit of Winter van 15 tot en met 19 november 2017 of Winterpaleis Het Loo van 16 december 2017 tot en met 7 januari 2018. De winter is een feestje in deze sprookjesachtige setting.

Over de verbouwing

Paleis Het Loo ondergaat vanaf januari een grootschalig onderhoud. Vervanging van allerlei technische installaties, maar ook een uitbreiding waardoor een bezoek aan het paleis nog indrukwekkender wordt. Een prachtige fontein voor de ingang, een ondergrondse foyer, een glazen plafond en een Juniorpaleis... Bekijk wat er gaat veranderen aan Paleis Het Loo. Tijdens deze verbouwing, die tot 2021 duurt, kun je van april tot en met september nog wel rondwandelen in de paleistuinen en stallen en een hapje eten in de museumrestaurants. Ook gaan de buitenevenementen gewoon door.

Handig om te weten

Tickets voor Paleis Het Loo

Foto 2. Het paleis gaat van 2018 tot 2021 op slot. Foto: Paleis Het Loo.

Laatst gewijzigd: 2017-09-27 12:18:29 · Gepubliceerd: 25 september 2017 - 2101

Dit past bij 'Laatste kans: Paleis Het Loo sluit voor drie jaar'