Kamperen in hartje Utrecht bij de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Bezoek de Kampeer & Caravan Jaarbeurs | Nieuws door

Knus kamperen middenin de stad

11 oktober 2017 Toerisme Utrecht, Utrecht Een knetterend kampvuur met gitaarmuziek in de country-sferen, een barbecue en 's ochtends verse broodjes. Alle ingrediënten voor een heuse pop-up stadscamping vind je op parkeerplaats P2 van de Jaarbeurs Utrecht tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van dit jaar. Het enige wat nog ontbreekt ben jij met je tent, caravan, camper of vouwwagen.

Foto 1. 'Camping'. Fotograaf: Beraldo Leal. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com

Een heuse pop-up stadscamping strijkt neer op parkeerplaats P2 van de Jaarbeurs van 11 tot en met 15 oktober. Sla je tentje op en slaap letterlijk en figuurlijk voor de deur van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Voor een douche, sanitaire voorzieningen, stroom en watertappunten wordt gezorgd, evenals voor een Thetford-machine om de afvaltank van je caravan of camper te reinigen. Elke ochtend staat de ontbijtservice van de Nederlandse Kampeerauto Club, Europa's grootste kampeerclub, voor je tent of caravan om je te voorzien van een gratis ontbijtje.

Tip: maak er gelijk een dagje Utrecht van het boekje 'Ontdek Utrecht in 24/48 uur' dat elke kampeerder krijgt. Het enige wat je moet trotseren is het wisselvallige herfstweer van Nederland, maar dat is natuurlijk een eitje voor doorwinterde kampeerfanaten.

Het grootste kampeerevent van het jaar

Ontbijtje achter de kiezen? Je kunt bijna van je bed naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs rollen. Hier kun je de hele dag struinen tussen de nieuwe caravans, tenten, skottelbraaien en tentharingen. Ook kom je er alles te weten over verschillende kampeerbestemmingen. De voorpret voor je volgende kampeeravontuur begint hier!

Inchecken op de pop-up stadscamping kan dagelijks tot 21:00 uur, maar er moet vooraf wel gereserveerd worden.

Ben je een echte kampeerfanaat? Bekijk dan alle ideeën voor kampeeruitstapjes op DagjeWeg.NL!
Foto 2. Slaap een nachtje op de pop-up camping op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Foto: Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Foto 3. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Foto: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2017-10-13 20:13:39 · Gepubliceerd: 2017-10-03 16:24:44 - 433