Regent het? Vier je kinderfeestje lekker droog binnen

In een overdekte speeltuin zit je altijd goed

Alle kinderfeestjes op DagjeWeg.NL Redactioneel door
Foto 1. Speel tikkertje met je vrienden in indoor speeltuin MegaPret. Foto: MegaPret

13 maart 2018 bijgewerkt: 18 januari 2022 Toerisme Landelijk Heb je een te gek kinderfeestje georganiseerd voor je jarige zoon of dochter, maar dreigt het hele feest in het water te vallen door regen of kou? Zorg dat je het wisselende weer in Nederland een stapje voor bent en boek een indoor kinderfeestje! Je kunt binnen heel wat leuke avonturen beleven, van ontsnappen uit een escaperoom tot jumpen in een trampolinepark.

Glowgolfen en ontsnappen in Eindhoven

EINDHOVEN - Niet één, maar twee leuke dingen doen tijdens een kinderfeestje! In Eindhoven vind je GlowGolf en Escape Mission onder hetzelfde dak. Probeer eerst met z'n allen een gestrande wereldreiziger te helpen die zijn paspoort kwijt is in de speciale escaperoom voor kinderen. Lukt het jou en je vrienden om de code van de kluis te kraken waar het paspoort in zit? Vier dit dan tijdens een potje glowgolfen! De cadeautjes voor de jarige worden uitgepakt in een speciale Fun Room, met leuke muziek en glow-in-the-dark.

Eindeloos spelen bij MegaPret

LIEVELDE - Speeltuin MegaPret is een grote binnen- en buitenspeeltuin in Gelderland waar kinderen tot twaalf jaar zich de hele dag uitstekend vermaken. Speel tikkertje in de klim- en klauterspeeltoestellen binnen of roetsj van de grote glijbaan met z'n vieren naast elkaar. Als het weer mooi genoeg is, valt er buiten ook een heleboel te beleven. Test wie de beste chauffeur is in het verkeerspark, bekijk het park van bovenaf vanaf de monorail of ga voor waterplezier in het waterpark als het écht warm is.

Alles in één bij 't Giga Konijnenhol

BEERZE - Er is zoveel te doen in 't Giga Konijnenhol dat het kiezen wordt tijdens een kinderfeestje hier. Er is een ondergronds theater waar Bultje het Konijn iedere middag optreedt, buiten is een groot veld vol klimtoestellen, er zijn bowlingbanen en zelfs een zwemparadijs. In de knutselhoek maak je mooie kleurplaten en knutselwerkjes en in de Bultje's Eetkamer spul je van pizza en patat. Er zijn diverse arrangementen voor kinderfeestjes bij 't Giga Konijnenhol, van theaterfeestjes tot zwemfeestjes. Dat moet wel goed komen!

Lekker jumpen bij Indoorpretpark Maassluis

MAASSLUIS - Al je energie kun je uitleven op de trampolines van Indoorpretpark Maassluis. Maak salto's tegen de muur, probeer koprollen en radslagen op het AirTrack kussen of daag je vriendjes uit tot een potje basketballen met vette dunks. Naast trampolines zijn er nog veel meer speeltoestellen: de indoor speeltuin is maar liefst tweeduizend vierkante meter groot. Je kunt ook van de glijbanen glijden, een fort bouwen van enorme bouwblokken of sportief minigolfen. Een kinderfeestje bij Indoorpretpark Maassluis is uit te breiden met diverse lekkernijen, bijvoorbeeld ijsjes, patat en een rondje bowlen.

Ook leuk voor kinderen:

Foto 2. Combineer een escaperoom met glowgolfen in Eindhoven. Foto: GlowGolf Eindhoven
Foto 3. Lekker spelen in 't Giga Konijnenhol. Foto: Giga Konijnenhol
Foto 4. Ruimte genoeg voor jou en je vriendjes. Foto: Indoorpretpark Maassluis

Laatst gewijzigd: 2022-01-18 10:15:16 · Gepubliceerd: 13 maart 2018 - 4939