Knijp er een paar dagen tussenuit in de voorjaarsvakantie!

Dagje weg in de voorjaarsvakantie | Redactioneel door

De winterdip verdwijnt als sneeuw voor de zon

31 januari 2018 Toerisme Landelijk Weg met de winterdip: de voorjaarsvakantie komt eraan! Vier het voorjaar en knijp er een paar dagen tussenuit. Genieten aan het water, in de bossen of tussen de heidevelden. We zetten vier parken voor de voorjaarsvakantie voor je op een rijtje.

Foto 1. Ga op ontdekkingsreis door de natuur! Foto: © Landal GreenParks.

1. Niemand verveelt zich op Landgoed 't Loo

OLDEBROEK - Vervelen is voor de kids onmogelijk op Landal Landgoed 't Loo! Ren, zwem en speel in de speeltuinen of klauter naar het hoogste topje van de klimwand als je durft. Mooi weer of niet, varen kan altijd. Ren naar het trekvlot om zo snel mogelijk de grote recreatieplas over te steken. Terwijl de kids heen en weer rennen over het park, kunnen hun ouders genieten van een welverdiend drankje bij één van de restaurants. Als ze niet stiekem met de kinderen meedoen...

Leuk om te weten: alle parken hebben een zwembad, een restaurant en leuke activiteiten voor de kids!

2. Park Miggelenberg voor natuurliefhebbers!

HOENDERLOO - Ben jij zo iemand die altijd al droomt van een hutje op de hei? Natuurliefhebbers willen nooit meer naar huis tijdens een verblijf op Landal Park Miggelenberg. Je zit hier middenin het bos, afgesloten van de bewoonde wereld. Tijd voor avonturen! Ga samen met je partner op ontdekkingstocht door de donkere bossen en uitgestrekte heidevelden. Na afloop neem je een duik in het verwarmde binnenzwembad of geniet je van een ontspannende massage.

3. Met de hond op vakantie naar Park Twenhaarsveld

HOLTEN - Aan de voet van de Holterberg wacht Bollo al op de kinderen. Klaar om samen te speuren, te spelen of een duik te nemen in het zwembad. Landal Park Twenhaarsveld ligt in Overijssel en vanuit het park kun je hanzesteden als Deventer en Zutphen gemakkelijk bereiken. Je benen zijn hier je beste vrienden want op de Holterberg kun je prachtig wandelen en fietsen! O, en Max en Kyra mogen ook gewoon mee. Honden zijn van harte welkom in de speciale hondenbungalows!

4. Sluftervallei aan de Texelse kust

TEXEL - Ga struinen door de duinen of wandelen op het strand. Een verblijf op Landal Sluftervallei begint al goed met een verfrissende boottocht naar de overkant. Bij aankomst op Waddeneiland Texel kun je het vasteland nog net zien, maar ben je een heel stuk bij het leven van alledag vandaan. En dat zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel! Ga je samen met je partner? Beklim dan zeker de grote rode vuurtoren, van waaraf je de zon prachtig ziet opkomen of ondergaan. Als daar jullie hart niet sneller van gaat kloppen.

Ga je liever niet op vakantie maar wil je wel een dagje uit in de voorjaarsvakantie? Bekijk alle uitjes voor de voorjaarsvakantie.
Foto 2. Vuurtje stoken? Dat kan het hele jaar door! Foto: © Landal GreenParks.
Foto 3. Verken samen met je partner de natuur. Foto: © Landal GreenParks.
Foto 4. Bollo wacht al op al zijn vriendjes bij Landal GreenParks! Foto: © Landal GreenParks.
Laatst gewijzigd: 2018-02-08 14:42:44 · Gepubliceerd: 2018-01-17 15:31:25 - 716