De leukste markten en evenementen in februari

Markten en braderieën in Nederland | Redactioneel door

Vier februari op een markt waar je heerlijk kunt struinen en shoppen

4 februari 2019 Toerisme Landelijk Bezoek een markt, struin langs de kraampjes en voel ondertussen (hopelijk) het winterzonnetje op je bol. Deze markten en evenementen staan op de planning in februari. Een gezellige fair op het kerkplein of een enorme curiosa- en brocantemarkt op een mooi landgoed. Of met het slechte weer lekker naar binnen voor een vlooienmarkt. Er is genoeg te doen en wie weet tik je wel zeldzame items op de kop!

Foto 1. Snuffelen tussen boeken, cd's en dvd's op een braderie. Foto: DagjeWeg.NL

17 februari: struinmarkt in hartje Leiden

LEIDEN - Lekker struinen langs antiek, brocante, curiosa, boeken en kunst in hartje Leiden! Maar je vindt ook home-made producten en andere bijzondere hebbedingetjes op deze gezellige zondagmarkt op de Vismarkt in Leiden.

17 februari: streekmarkt op mooi landgoed

LEENS - Voor lekkere dingen ga je naar de streekmarkt op landgoed Verhildersum. Van boerenkaas tot gerookte makreel, van ambachtelijk brood tot pure chocola: hier vind je alles om een heerlijke maaltijd mee te bereiden, lekker te snoepen of als leuk cadeautje. Leuk om te combineren met een bezoek aan het kasteel.

23 en 24 februari: Brocante Liefde in Kasteel Maurick

VUGHT - Op zoek naar prachtige brocante, van stoer tot sober en van romantisch tot industrieel? Kom dan naar Brocante Liefde in Kasteel Maurick. Je vindt de brocante niet buiten, maar echt in het kasteel. Terwijl je van de ene mooie kamer naar de andere dwaalt, kom je overal de brocanteurs met hun waar tegen. Toe aan een pauze? Strijk dan even neer in de gezellige brasserie ‘Catharina van Maurick’.

24 februari: Groningen Stadjersmarkt

GRONINGEN - Wie houdt van lekker snuffelen bij veel kraampjes, voelt zich meteen thuis op de Groningen Stadjersmarkt. Lekker binnen in het grote theater- en congrescentrum Martiniplaza. Naast gebruikte en antieke spullen kom je hier ook aardig wat nieuwe artikelen tegen. Kinderen kunnen gezellig mee, want er zijn ook diverse kinderactiviteiten.

Meer leuke ideeën:

Foto 2. Op markten en braderieën vind je vaak mooie, zelfgemaakte spullen. Foto: DagjeWeg.NL
Foto 3. Lekkere streekproducten op een gezellige braderie. Foto: DagjeWeg.NL
Laatst gewijzigd: 2019-02-11 11:25:44 · Gepubliceerd: 4 februari 2019 - 193850