De leukste markten in augustus

Markten en braderieën in Nederland | Redactioneel door

Geniet van gezelligheid op een markt in augustus

3 augustus 2020 Toerisme Landelijk Veel markten en braderieën gaan deze zomer helaas niet door. Maar gelukkig kun je deze leuke markten en zelfs een kermis nog wel bezoeken! Scoor mooie tweedehands koopjes of koop design rechtstreeks van de ontwerper. Deze markten en evenementen staan op de planning in augustus.

Foto 1. De maandelijkse FeelGood Market in Eindhoven start weer deze maand! De eerste is op 12 juli. Foto: FeelGood Market © Advait Bryers

9 augustus: Zeldzaam Mooi Markt

GRONINGEN - De Zeldzaam Mooi Markt vult de Groningse Vismarkt op 9 augustus met originele, handgemaakte producten. Meer dan 100 deelnemers halen hun mooiste producten uit de kast en vertellen er graag meer over. Op de markt kom je ook allerlei vintage en retro artikelen tegen of creatief hergebruikte materialen. Daar zit vast iets zeldzaam moois voor je tussen!

16 augustus: Museum Market

AMSTERDAM - Designers stallen hun mooiste ontwerpen uit op de maandelijkse Museum Market op het Amsterdamse Museumplein. De stands staan vol met hoogwaardige en unieke producten, aangeboden door de ontwerpers zelf. Kunstwerken en woonaccessoires, sieraden en mode, speeltjes voor de kinderen. Ga op zoek naar iets moois en geniet ondertussen van muziek en lekker eten. Maak er een dagje Amsterdam van, bezoek de Museum Market en verken de immer bruisende hoofdstad.

23 augustus: Kofferbakmarkt

LEUSDEN - Na een paar maanden van thuiszitten hebben veel mensen hun zolders flink opgeschoond. Wie weet welke pareltjes daar zijn opgedoken? Check de Kofferbakmarkt, waar particulieren hun overtollige spullen aanbieden vanuit de kofferbak van hun auto. Aan de Plantageweg staan de auto's opgesteld en liggen de kleedjes vol. Sla je slag en tik voor een prikkie iets moois op de kop. De toegang is gratis.

23 augustus: FeelGood Market

EINDHOVEN - Op het industriële Strijp-S in Eindhoven keert de maandelijkse FeelGood Market in juli eindelijk weer terug! Struin langs de leuke kraampjes met duurzame en handgemaakte producten, koop iets moois of lekkers voor thuis en raak geïnspireerd door de verhalen achter de producten. Bekijk demonstraties en geniet al chillend op een zitzak van alles wat er om je heen gebeurt. Ouders kunnen op hun gemak rondkijken, want er is een springkussen voor de kinderen. Bezoek de FeelGood Market op 12 juli of de FeelGood Market op 23 augustus.

30 augustus: Flagship Market Zeeheldenkwartier

DEN HAAG - In het geliefde Zeeheldenkwartier, een gezellig wijk in Den Haag, zorgen de deelnemers van de Flagship Market op 30 augustus voor nog meer gezelligheid. Bezoek deze markt en vind de mooiste originele producten. Van kleding tot woonaccessoires en heerlijke culinaire producten. Op de markt niets van je gading gevonden? Wandel dan rustig verder het Zeeheldenkwartier in, waar nog allerlei bijzondere winkeltjes te vinden zijn.

Tip: geniet op 9 augustus mee op het Velsen Virtueel Festival en geniet online mee van muziek op bijzondere locaties in en rond Velsen.

Meer leuke ideeën:

Foto 2. Op zoek naar de mooiste spulletjes op de markt. Foto: DagjeWeg.NL

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-08-04 10:04:52 · Gepubliceerd: 3 augustus 2020 - 424053