De leukste markten in september

Markten en braderieën in Nederland |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Geniet van gezelligheid op een markt in september

30 augustus 2021 Toerisme Landelijk Er zijn weer steeds meer leuke markten die we kunnen bezoeken! Scoor mooie tweedehands koopjes, snuffel rond voor je tuin of koop kunst rechtstreeks van de kunstenaar. Deze markten staan op de planning in september.

Foto 1. Op zoek naar de mooiste spulletjes en lekkerste streekproducten en fruit op de markt. Foto: DagjeWeg.NL

18 & 19 september: Militaria Markt

BEST - Tijdens Remember September, een groot evenement rond WOII, is er naast de andere activiteiten ook een Militaria markt. Op 18 en 19 september zijn hier originele spullen uit de Tweede Wereldoorlog te koop en vinden verzamelaars er bijzondere objecten. Tientallen kramen staan verspreid over het hele terrein van het evenement Remember September. Op het programma staan onder meer reenactment, een army tour en rondritten in WOII-voertuigen.

19 september: Kofferbak markt

OSS - Rond de Geffense Plas is weer een Car Boot Sale. Stap in het zand en wandel langs auto's die je amper ziet door de kleding die hangt aan de deuren. Op de kleedjes liggen hebbedingetjes uitgestald in alle soorten en maten. Dit is een echte tweedehandsmarkt, waar je leuke koopjes kunt scoren. En ben je even toe aan een pauze, dan plof je neer op het terras van het strandpaviljoen met uitzicht over het water.

25 september: Kinderkleding- en speelgoedbeurs

BUNNIK - De herfst komt er weer aan en dan hebben kinderen nieuwe kleding nodig voor de koude dagen. Want voor deze harde groeiers zijn de kleren van een jaar geleden vaak weer te klein. Gelukkig kun je op de Kinderkleding- en speelgoedbeurs leuke tweedehands kinderkleren vinden. Allemaal ingebracht door ouders die hier de spullen brengen waar hun eigen kroost is uitgegroeid. Daar slaag je geheid, voor een vriendelijke prijs. Niet alleen voor kleding, want op de beurs kun je ook leuke speeltjes scoren.

26 september: Montmartre markt

DOESBURG - De Montmartre markt van Doesburg vindt dit jaar plaats aan de Turfhaven, bij industrieel erfgoed LOC 17. Deze oude havenloods vormt een mooi contrast met de Franse atmosfeer van de markt en het antiek dat er wordt verkocht. Slenter langs brocante, kunst, curiosa en boeken, begeleid door Franse muziek. En geniet van Franse hapjes op het terras, met boven je hoofd de enorme havenkranen.

Meer leuke ideeën:

Foto 2. Verse bloemen scoor je op de markt. Foto: DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2021-09-14 11:26:20 · Gepubliceerd: 30 augustus 2021 - 467874