Nieuw: indoor skydiven met virtual reality

Indoor Skydive Roosendaal |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Opeens zie je Hawaï of Dubai vanuit de lucht

2 februari 2018 Toerisme Roosendaal, Noord-Brabant Skydiven boven Hawaï, Dubai of San Diego, klinkt dat niet fantastisch? Onder je zie je de zee of het land steeds dichterbij komen terwijl je geniet van een fenomenaal uitzicht. Jammer dat deze wereldbestemmingen zo ver weg zijn. Gelukkig heeft Indoor Skydive Roosendaal de uitkomst! Sinds deze week kun je hier naast 'gewoon' indoor skydiven ook indoor skydiven met virtual reality bril op!

DagjeWeg.NL ging skydiven in virtual reality! Lees snel hoe dat was!

Foto 1. Net of je boven Hawaï zweeft! Foto: Indoor Skydive Roosendaal

Kriebels in je buik

Van indoor skydiven krijg je al kriebels in je buik, maar dat wordt alleen maar meer als het lijkt alsof je echt uit een vliegtuig springt. Voor je begint aan je indoor skydive ervaring krijg je een virtual reality bril op en daarna ga je de windtunnel in. In de windtunnel vlieg je omhoog, omlaag en opzij door windtoevoer die tot 250 kilometer per uur kan. Door je vr bril zweef je oog in oog met je mede-parachutisten en onder je het prachtige landschap van Hawaï, San Diego of Dubai. Een echte skydive ervaring, terwijl je gewoon in een windtunnel in Roosendaal bent. Eerst maak je een vrije val, waarna je aan een parachute verder naar beneden bungelt. Net echt, want van tevoren heb je al een (neppe) parachute aangemeten gekregen en je voelt de wind langs je wangen strijken.

Indoor skydiven in virtual reality gaat er zo aan toe:

Elke indoor skydiver krijgt een eigen indoor skydive vr paspoort waarin je stempels kunt verzamelen van de bestemmingen waar je virtueel hebt gesprongen.

Primeur in de Benelux

Indoor Skydive Roosendaal was al het eerste indoor skydive centrum van de Benelux, maar nu ook de eerste in de Benelux die indoor skydiven met virtual reality aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk om gewoon in Nederland een kijkje te nemen op een plek aan de andere kant van de wereld, waar je niet zo makkelijk heen gaat. Vooralsnog zijn deze plekken Hawaï, San Diego en Dubai, maar de komende maanden komen er drie nieuwe bestemmingen bij. Uiteindelijk is het de bedoeling dat van ieder continent een plek te bewonderen is in virtual reality. De beelden van deze bestemmingen zijn opgenomen met 360 graden techniek, waardoor je met de bril op ook opzij kunt kijken. Daarnaast kun je, als de eerste zenuwen zijn gaan liggen, spelen met de wind en wat bewegingen proberen, zoals omlaag en omhoog gaan. Kicken toch? Bang hoef je niet te zijn, want een professionele instructeur staat je bij.

Eerst een keer 'gewoon' skydiven? Via DagjeWeg.NL Tickets koop je kaarten voor drie sessies met € 20,- korting!
Foto 2. Daar ga je dan! Foto: Indoor Skydive Roosendaal
Foto 3. Streep heel wat droombestemmingen van je bucketlist. Foto: Indoor Skydive Roosendaal
Foto 4. Je hoeft niet bang te zijn, een instructeur helpt je. Foto: Indoor Skydive Roosendaal

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-04-24 11:20:31 · Gepubliceerd: 2018-02-02 09:42:20 - 1451