Fiets en Wandelbeurs: voor een actieve vakantie!

Bezoek de Fiets en Wandelbeurs. |  deel via WhatsApp | Nieuws door

De nieuwste snufjes op het gebied van wandelen en fietsen

1 maart 2018 Toerisme Utrecht, Utrecht Fanatieke fietsers en wandelaars opgelet! De Fiets en Wandelbeurs op 2, 3 en 4 maart in Jaarbeurs Utrecht is een walhalla voor actievelingen. Hier vind je alles voor een actieve vakantie! Of je nu graag met een mountainbike door de bossen crosst of rustig door de bergen wandelt.

Foto 1. Je ontdekt de leukste wandelroutes tijdens de Fiets- en Wandelbeurs. Foto: Fiets en Wandelbeurs

Outdoorvakantie in Zwitserland?

Het themaland van 2018 is Zwitserland en daarmee staat de beurs helemaal in Zwitserse sferen. Als je van plan bent om dit outdoorland eens per fiets of benenwagen te verkennen mag je de Fiets en Wandelbeurs van dit jaar dus niet missen! Via de ‘Grand Tour of Switzerland’ die over de Jaarbeurs loopt, leer je de mooiste plekjes van dit Alpenland kennen. Ervaren reizigers nemen je mee op hun reizen en zetten je op het spoor van de mooiste routes door het land. En dat zijn er heel wat!

Tips van ervaren actievelingen!

Je ontmoet ervaren fietsers, wandelaars en kampeerders op de beurs. Ze vertellen je maar al te graag over hun eerdere reizen! Je krijgt op de informatiemarkt alle informatie die je als wandelaar of fietser nodig hebt; of je nu in Nederland wilt blijven of liever buiten de landgrenzen op verkenningstocht gaat. Test een fiets, volg het spannende mountainbikeparcours met obstakels of leer zo snel mogelijk een band plakken. Wandelaars krijgen tips voor de mooiste (meerdaagse) wandelroutes en kampeerders kunnen neer ploffen om hun favoriete tent te testen. Kortom: deze beurs heeft alles in huis voor buitenmensen!

Ga je liever meteen op stap? Bekijk de mooiste fietsroutes en wandelroutes op DagjeWeg.NL!
Foto 2. Ontdek het prachtige Zwitserland! Foto: © Fiets en Wandelbeurs
Foto 3. Wandel door bijzondere landen! Foto: © Jonathan van de Voorde
Foto 4. Tijdens een wandeling ontdek je veel nieuwe dingen. Foto: © Eline Wissink
Bekijk tekeningen van wandel- en fietsroutes. Foto: © Fotoboom.nl

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-03-01 09:01:12 · Gepubliceerd: 2018-02-28 15:22:56 - 381