Gooien met hakbijlen voor de fun: het kan nu ook in Nederland

Urban Axe Throwing Delft |  
Nieuws door

De eerste Urban Axe Throwing-baan van Nederland opent in hartje Delft

22 mei 2018 Sport Delft, Zuid-Holland Bowlen is leuk, maar dat heb je vast al wel honderd keer gedaan. Tijd voor iets nieuws, en dat komt goed uit want een megagrote hype uit Amerika heeft sinds vandaag vaste grond onder de voeten in Nederland: Urban Axe Throwing. Een soort sport waarbij je een hakbijl met zoveel mogelijk kracht in de bullseye moet smijten. Probeer het uit in Delft!

Foto 1. Gooien met die bijl! Foto: Urban Axe Throwing

Een avondje bijlen werpen

Gezellig wat drinken, bijkletsen met je vrienden en af en toe een bijltje werpen. Klinkt dat als een leuke vrijdagavond? Voor groepen van maximaal zes personen die een bezoek brengen aan de allereerste Urban Axe Throwing-baan van Nederland kan het vanaf vandaag! Urban Axe wat? Urban Axe Throwing is een soort darten met hakbijlen, waarbij je punten scoort door zo dicht mogelijk bij de bullseye te gooien. De eerste indoor hakbijlwerp-baan van Nederland opent aan de Wateringsevest in Delft.

Razend populair in Engeland en Amerika

Grijp die hakbijl sterk vast, verzamel al je kracht en smijt de bijl met volle vaart naar de target. Hartstikke stoer! In Amerika en Engeland is Urban Axe Throwing al jarenlang een fenomeen en razend populair. Tussen het werpen door kun je gezellig wat drinken en bijkletsen met je teamgenoten. Een werpcoach houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat alles veilig blijft. Zij geven je vooraf ook duidelijke instructies en leggen uit hoe je gooit met een hakbijl. Mocht je je graag uit willen leven op een foto van je ex of schoonmoeder: daarover heeft de Urban Axe Throwing-baan al duidelijke richtlijnen opgezet; dat mag niet.

  • Op zoek naar nog meer uitjes waar je adrenaline van krijgt? DagjeWeg.NL staat vol actieve uitjes!
  • Doe een dagje Delft;
  • Wist je dat op DagjeWeg.NL nog veel meer unieke en spannende groepsuitjes staan?
Foto 2. Leuk als groepsuitje! Foto: Urban Axe Throwing

Laatst gewijzigd: 2018-05-17 17:09:00 · Gepubliceerd: 2018-05-17 15:43:06 - 1245