Open Atelierdagen

Kijk op deze site voor meer informatie over alle deelnemende kunstenaars. |  
Redactioneel door

30 september 2005 Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober worden voor de 11e maal de Open Atelierdagen op de Noordoost- Veluwe georganiseerd. Tijdens deze dagen kan de bezoeker kennis maken met werk van verschillende kunstenaars in Epe, Vaassen, Ernst, Oene, Heerde, Marle, Veessen, Welsum, Wapenveld en Hattem.

Dit jaar stellen 49 kunstenaars in deze regio hun atelier open. De bezoeker kan op bezoek gaan bij kunstenaars die de bezoeker bekend zijn, maar het is ook mogelijk een kijkje te nemen in één van de twaalf nieuwe ateliers. De bezoeker kan in de ateliers een indruk krijgen van de uiteenlopende opvattingen en manieren van werken en van de verschillende disciplines en technieken. Er zijn schilders die werken met acrylverf, olieverf, potlood en/of krijt. Er zijn beeldhouwers die werken met brons, steen en/klei. Verder zijn er kunsternaars die werken met textiel, die sieraden maken en die werken met glas.

Openingstijden en toegankelijkheid

De ateliers zijn op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00. De ateliers van Anneke van der Beek, Sandy Heemskerk n Caroline Oljans zijn alleen op zaterdag 1 oktober open. De toegang is gratis. De deelnemende ateliers zijn te herkennen aan gekleurde vanen en routebordjes. Enkele ateliers zijn matig of slecht toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2005-09-05 12:50:48 - 949