1

Winterse gezelligheid in het Nederlands Openluchtmuseum

Schaatsen en sleeën in het Nederlands Openluchtmuseum

Tickets met 25% korting voor Nederlands Openluchtmuseum   Redactioneel door
Foto 1. Roetsj van de grote sleebaan naast de molen! Het Nederlands Openluchtmuseum is een winterparadijs voor kinderen. Foto: Nederlands Openluchtmuseum.

archief oud artikel 5 december 2018 Toerisme Arnhem, Gelderland De dagen worden kouder en donkerder en de zin in warme chocolademelk wordt alleen maar groter. Tijd voor winterse gezelligheid! Geniet in het Nederlands Openluchtmuseum van het gezelligste jaargetijde. Smul van winterse lekkernijen, schaats een rondje over de ijsbaan en bak samen verse broodjes boven de vuurkorf. Vanaf 8 december 2018 tot en met 20 januari 2019 beleef je hier een nostalgische winterdag!

Winterpret voor het hele gezin

Alle hoogtepunten uit het gezelligste seizoen van het jaar komen in het Nederlands Openluchtmuseum voorbij. Een winters avontuur voor kinderen! Volg de betoverende lichtjesroute door het museumpark, bak verse broodjes boven een vuurkorf, roetsj razendsnel van de grote sleebaan en schaats samen een rondje over de ijsbaan. Handig: schaatsen zijn gratis te lenen. Natuurlijk geniet je tussendoor van heerlijke warme chocolademelk bij Koek en Zopie.

Zin in een winters dagje met het gezin? Bestel tickets met 25% korting voor de winter in het Nederlands Openluchtmuseum! De tickets zijn geldig van 8 december 2018 tot en met 20 januari 2019.

Nostalgische winterdag

In het Nederlands Openluchtmuseum reis je met het hele gezin terug in de tijd. Voer in de grote, historische stal de dieren. Ga op bezoek bij de smid en bekijk verderop hoe stroop wordt gemaakt. Vergeet ook niet bij de historische huisjes in het 'Tilburgs straatje' naar binnen te turen. Zo zie je hoe het interieur van Nederland is veranderd door de jaren heen. Met de historische tram maak je een ritje naar het spannende Witte Wieven pad. Sla ook zeker de Canon van Nederland niet over. Hier beleef je bijzondere hoogte- en dieptepunten uit onze Hollandse historie. De Canon is opgebouwd als gigantische filmset vol interactieve games en prachtige topstukken.

Bestel tickets met 25% korting

De tickets zijn geldig van 8 december 2018 tot en met 20 januari 2019.
Foto 2. Geniet van een ouderwets gezellige winterdag in het Nederlands Openluchtmuseum! Foto: Nederlands Openluchtmuseum.
Foto 3. Gezellig samen schaatsen op de ijsbaan. Schaatsen zijn op locatie gratis te lenen. Foto: Nederlands Openluchtmuseum.
Foto 4. Maak een ritje in de historische tram! Nu alleen nog duimen voor zo'n dik pak sneeuw voor extra wintersfeer. Foto: Nederlands Openluchtmuseum.

Laatst gewijzigd: 2018-12-05 12:08:43 · Gepubliceerd: 5 december 2018 - 6157

Activiteiten Nederlands Openluchtmuseum

Nu te bezoeken

Landleven Winter


Heb jij al zin in de kerst of wil je je begin december al in de wintersferen wanen? Op 8, 9 en 10 december 2023 is het weer tijd voor Landleven Winter in het Openluchtmuseum!