Daar kan geen enkel kerstdiner tegenop: de WinterParade!

WinterParade Amsterdam |  deel via WhatsApp | Nieuws door

De gezelligste tijd van het jaar vier je tijdens de WinterParade

17 december 2018 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Begin met een flinke dosis theater. Voeg daar een snufje lekker eten aan toe, met wat winterse gezelligheid als garnering. Et voilà! Je hebt het recept voor de WinterParade 2018/2019 in Amsterdam en Haarlem! Een gezellige mix van cultuur, culinair genieten en samenzijn in de mooiste tijd van het jaar. Tussen de gangen door geniet je eersterangs van een afwisselend programma. Neem plaats aan een 120 meter lange tafel vol acteurs, dansers en muzikanten - soms zelfs op de tafel.

Foto 1. Foto: WinterParade © Marjolijn van Dijk.

WinterParade: verhalen en samenzijn

De WinterParade begint buiten al, bij aankomst. Een warm welkom met gezellige muziek en een warm drankje, terwijl de soep binnen al staat te dampen. Hmm! De WinterParade is geen extravagant diner of een dinershow, maar een originele combinatie van mensen samenbrengen, lekker eten en entertainment. Schuif aan en geniet van dansers en acteurs bovenop en rondom de lange tafel, terwijl een zangkoor onder leiding van Yorick Heerkens en Terts Brinkhoff de sterren van de hemel zingt. De koks en serveersters klimmen ook bovenop de tafel om jou een heerlijk maal te bezorgen. Uitbuiken doe je lekker feestelijk met de Silent Disco. Kun je eindelijk zelf die tafel op!

Aan tafel met A Christmas Carol

Thema van dit jaar is 'A Christmas Carol'. Het klassieke kerstverhaal over de vrekkige Ebenezer Scrooge is in deze materialistische en ieder-voor-zich maatschappij bijna geen sprookje meer. Juist daarom staat samenzijn centraal tijdens de WinterParade! Geinig: iedereen aan tafel maakt deel uit van een nieuwe gefilmde versie van 'A Christmas Carol', onder leiding van Synclab.

  • WinterParade Amsterdam. Van 20 tot en met 22 december en van 25 tot en met 29 december in de Zuiderkerk.
  • WinterParade Haarlem. Op 4 en 5 januari in de Grote of St. Bavokerk.

Wat is het WinterParade menu?

  • Pomodorisoep
  • Vegetarische pastei met paddenstoelenragout
  • Kalkoen met tijm/port-jus
  • Gebakken appeltjes, aardpeer en kastanjes (vega-optie)
  • Aardappeltjes met gegrilde groenten en salade
  • Grand dessert
Wijzigingen onder voorbehoud.

Bekijk een overzicht van alle kerstmarkten en dagjes uit in de kerstvakantie.
Foto 2. Foto: WinterParade © Aldo Brinkhoff.
Foto 3. Foto: WinterParade © Marjolijn van Dijk.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-12-18 09:48:31 · Gepubliceerd: 2018-12-14 15:39:58 - 2700