1

Ontdek winterse weetjes in het Openluchtmuseum

Volg een nostalgische rondleiding in het Nederlands Openluchtmuseum

Ga naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem Nieuws door
Foto 1. Volg een winterse rondleiding en ontdek in het Nederlands Openluchtmuseum alles over en hoe we vroeger in Nederland de winter doorbrachten. Foto: Nederlands Openluchtmuseum.

archief oud artikel 31 december 2018 Toerisme Arnhem, Gelderland Hoe kwamen mensen vroeger de barre wintertijd door? En welke kersttradities zijn er door de jaren heen verloren gegaan? Ontdek het tijdens een rondleiding in het Nederlands Openluchtmuseum! Verken in een gratis rondleiding het museumpark, dat tot en met 20 januari 2019 extra winters is.

Winterrondleiding

Van Zaanse huisjes tot ouderwetse pleinen. Ga mee op een rondleiding door het Nederlands Openluchtmuseum! Vanaf het Entreeplein nemen enthousiaste gidsen je mee door het museumpark en vertellen ze je van alles over de historische gebouwen en de levens van de mensen die er vroeger woonden. Zo'n rondleiding is gratis voor bezoekers. Je betaalt er dus niet extra voor en je hoeft je er ook niet voor aan te melden.

Wanneer en hoe laat?

  • Zaterdag: 11:00 uur en 13:00 uur
  • Zondag: 11:00 uur, 12:00 uur en 13:00 uur

Nostalgische winter

Geniet in het Nederlands Openluchtmuseum van de gezelligste tijd van het jaar: de winter! Smul van winterse lekkernijen, roetsj van de sleebaan en bak samen verse broodjes boven het vuur. Beleef de Elfstedentocht met een reeks leuke opdrachten en bind daarna écht de ijzers onder. Trotseer de gezellige ijsbaan van het Nederlands Openluchtmuseum - schaatsen zijn gratis te leen. Voel je voor even een echte Erik Hulzebosch en warm je daarna aan een mok warme chocolademelk!

Bestel tickets met 25% korting

Zin in een winters dagje met het gezin? Bestel tickets met 25% korting voor de winter in het Nederlands Openluchtmuseum! De tickets zijn geldig van 8 december 2018 tot en met 20 januari 2019.

Al in het Nederlands Openluchtmuseum geweest? Tip: laat een beoordeling achter en maak kans op vrijkaarten voor een leuk uitje.
Foto 2. Beleef een ouderwets gezellige winterdag bij het Nederlands Openluchtmuseum. Foto: Nederlands Openluchtmuseum.

Laatst gewijzigd: 2019-01-07 08:43:57 · Gepubliceerd: 2018-12-28 13:37:25 - 1910


-advertentiepositie-