Met Klokhuis Backstage kunnen kinderen kijken bij een bedrijf

Meld je snel aan voor alles vol zit

Klokhuis Backstage Nieuws door
Foto 1. Eva van Het Klokhuis interviewt kinderen over wat ze maken. Foto: Het Klokhuis

archief oud artikel 23 maart 2019 Opmerkelijk Landelijk Met Klokhuis Backstage mogen kinderen op zaterdag 30 maart een kijkje nemen bij bedrijven! Zie hoe mega 3D prints worden gemaakt. Teken of schilder in een echt atelier. Of bekijk hoe dat nou allemaal werkt in een automatische wasstraat voor auto's. Geef je wel snel op, want sommige bedrijven zitten al vol.

Wat vind jij interessant?

Er zijn heel veel bedrijven om uit te kiezen. Van touwen maken zoals in de Gouden Eeuw tot kijken bij de modernste technologie. Ontdek hoe een architect een gebouw maakt en kruip ook zelf even achter de tekentafel. Of beleef hoe je een auto uitdeukt en leer wat het verschil is tussen een zomer- en winterband. Liever naar buiten? Loop dan mee met een boswachter. En hoe maak je nou zelf een film? Op zaterdag 30 maart kun je via Klokhuis Backstage een kijkje nemen bij deze en nog veel meer bedrijven. Wat je ook interessant vindt en welk bedrijf je ook uitzoekt, je zult je niet vervelen en komt met een ton aan informatie weer thuis.

Afkijken hoe het moet

Bij televisieprogramma Het Klokhuis kunnen kinderen zien hoe ze een eigen bedrijf op kunnen zetten. Van alles komt aan bod. Praktische zaken als hoe je jezelf inschrijft bij de Kamer van Koophandel, maar ook hoe je een eigen product kan ontwikkelen. Met de Eigen Baas Kit van Het Klokhuis ontdekken ze hoe het is om eigen baas te zijn en kunnen ze een Eigen Baas Diploma halen. Dan is het natuurlijk helemaal leuk om ook eens een kijkje te nemen bij een echt bedrijf op zaterdag 30 maart.

Ook leuk voor kinderen

Foto 2. Dat ruikt goed! Ga op bezoek bij een bedrijf waar je ook wat kunt proeven. Foto: Het Klokhuis

Laatst gewijzigd: 2019-03-22 18:31:19 · Gepubliceerd: 23 maart 2019 - 479