Top 5 zomerse dagjes uit met korting

Bekijk de leukste dagjes weg voor de zomervakantie | Redactioneel door

Profiteer deze zomer van aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

12 juli 2019 Toerisme Dagje weg deze zomer? Profiteer van de kortingen op zomeruitjes die je kan vinden op DagjeWeg.NL Tickets. Ga met korting paintballen, naar de dierentuin of boek een ballonvaart! We zetten de vijf mooiste zomerse aanbiedingen voor je op een rij.

Foto 1. Stap deze zomer in een drijvende klomp. Foto: Vadesto.

Geniet van het uitzicht in een luchtballon

GORINCHEM - Staat een luchtballonvaart nog op jouw bucketlist? Waar wacht je op? Klim deze zomer in de mand en geniet van het adembenemende uitzicht terwijl je rustig door de lucht zweeft. Wist je dat je ook met hoogtevrees een ontspannen ballonvaart kunt maken? Dat komt doordat de ballon windstil is en geen contact maakt met de grond. Het complete programma duurt drie uur waarvan je een uur ook werkelijk hoog in de lucht bent. Tip: boek jouw ticket voor een ballonvaart met € 16,- korting via DagjeWeg.NL Tickets!

Sta oog in oog met een amfibie of reptiel

VLISSINGEN - Met de zomerse temperaturen is het een leuk idee om de dieren te bezoeken die zich lekker voelen in de tropen of de woestijn. Iguana Reptielenzoo is een dierentuin in Vlissingen met vooral reptielen en amfibieën. Sta oog in oog met de vlijmscherpe tanden van een kaaiman of verwonder je over de vele kleuren van de kameleon. Kijk hoe een meterslange python een boomstam in de houdgreep neemt of huiver bij de giftige stekel van een schorpioen. In de kraamkamer zie je hoe de dieren ter wereld komen. Piepkleine schildpadjes en hagedissen kruipen hier uit hun ei. Als je geluk hebt, mag je er misschien wel eentje beethouden. Tip: bestel het gezinsticket voor Iguana Reptielenzoo met € 5,- korting via DagjeWeg.NL Tickets!

Waai uit op het water in een varende klomp

HATTEM - Als het erg warm wordt, biedt het water altijd verkoeling. Laat een frisse bries door je haar waaien tijdens een vaartocht op het Apeldoorns Kanaal. En Nederlandser dan dit wordt het niet: je vaart in een heuse klompenboot! Pak je roeispaan en peddel met vier tot zes medepassagiers het kanaal op. Vanaf het water heb je uitzicht op het schilderachtige, middeleeuwse centrum van de oude Hanzestad Hattem. Als je goed kijkt spot je tussen het riet misschien nog wel een bever of een ijsvogel. Tip: boek de klompenboottocht met 10% korting via DagjeWeg.NL Tickets!

Leef je uit in het grootste paintballpark

ALMERE - Struinen door het bos saai? Niet in Almere! Daar kan achter iedere boom een schietgrage vijand opduiken, want hier is het grootste paintballpark van Nederland. Het bos is omgebouwd tot een levensecht strijdtoneel en met je camouflagepak, helm en wapen voel je je voor vier uur een echte soldaat op missie. Een game wordt gespeeld in sessies van zo'n twintig minuten. Dan is het tijd om even bij te komen, kan je jouw uitrusting checken en verhalen uitwisselen over hoe het ging. Voorafgaand krijg je aanwijzingen en tips van de professionele instructeur van Gladiator Sports. Tip: profiteer nu van de geweldige korting en boek een sessie van 4 uur voor slechts € 4,50 (normaal tarief: € 27,-) via DagjeWeg.NL Tickets!

Ontmoet in België jouw favoriete stripfiguren

ANTWERPEN - In de zomer kan het ook regenen en dan wil je graag overdekt zitten. Hoe mooi is het als je dan ook nog je favoriete striphelden kan ontmoeten! Dat kan net over de grens bij Comics Station in Antwerpen. Dit indoor pretpark is geheel gewijd aan striphelden van Belgische bodem. Zing mee met de Smurfen, stap samen met Suske en Wiske in de tijdmachine van professor Barabas of ga met Lucky Luke op zoek naar de Daltons. Naast het themapark vind je hier Comics Play, een enorme indoorspeeltuin met de hoogste binnenglijbaan van de wereld. Deze attractie is ook apart te bezoeken. Tip: tot 31 augustus heeft Comics Station een fraaie zomeraanbieding. Betaal € 14,90 in plaats van de gebruikelijke € 21,50 voor een entreebewijs bij DagjeWeg.NL Tickets!

Foto 2. In Iguana Reptielenzoo is het voor de exotische bewoners elke dag zomer. Foto: Iguana Reptielenzoo.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-06-23 11:35:32 · Gepubliceerd: 2019-07-12 11:31:16 - 970