1

Duik de studio in tijdens mediafestival Dutch Media Week

Neem een kijkje behind the scenes in het Media Park

Dutch Media Week 2019 Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Neem een kijkje achter de schermen, kruip zelf achter de camera en duik in de wondere wereld van media tijdens Dutch Media Week. Foto: Beeld en Geluid © Feike Faase Fotografie.

archief oud artikel 27 september 2019 Cultuur Hilversum, Noord-Holland Als je op de bank zit en televisie kijkt, is het soms moeilijk voor te stellen welke wereld er achter de decors en spotlights schuilgaat. Ontdek zelf de wondere wereld van media tijdens Dutch Media Week! Neem een exclusief kijkje achter de schermen van meerdere radio- en televisiestudio's, volg workshops en bezoek tentoonstellingen over media. Vanaf 4 tot en met 13 oktober komt de mediawereld tot leven in de straten van in Hilversum. Laat je inspireren en kruip zelf achter of voor de camera.

Mediafestival in hartje Hilversum

Op 5 en 6 oktober barst Dutch Media Week los! Tijdens het openingsweekend is de Kerkbrink het centrale mediaplein. Daar staat ook het MediaLAB, het startpunt van verschillende activiteiten in de stad. Ga zelf creatief aan de slag als programmamaker in de pop-upwerkplaats van Het Grafische Atelier op de Gooische Brink, ontdek in het Filmtheater wat de beste podcasts van Nederland zijn en neem een kijkje in het Media Park. Tijdens de Schatten van het Media Park tour krijg je een rondleiding door ons medialandschap en zie je met eigen ogen vanuit welke bijzondere gebouwen ons entertainment komt.

Open Studio Dagen op 12 en 13 oktober

Het laatste weekend van de Dutch Media Week is extra feestelijk. Op 12 en 13 oktober is de twaalfde editie van de Open Studio Dagen op het Media Park van Hilversum. De ultieme kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij verschillende radio- en televisieprogramma's! Stippel je route uit langs studio's van onder andere KRO-NRCV, AVROTROS en luister live mee met uitzendingen van Efteling Radio. Een - letterlijk - hoogtepunt van het event is de TV-toren. Alleen dit weekend is de iconische toren te beklimmen. Een behoorlijke klim, maar op de top heb je wel een prachtig uitzicht op Hilversum. Wil je je een echte BN'er voelen? Boek dan een ritje door het Media Park in een limousine.  

Programma Dutch Media Week 2019

Tijdens Dutch Media Week zijn er allerlei leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud in het Media Park en in Hilversum zelf. Bekijk de complete programmering van Dutch Media Week.
Foto 2. Het mediafestival Dutch Media Week is leuk voor het hele gezin en wordt mede georganiseerd door Beeld en Geluid. Foto: Beeld en Geluid © Feike Faase Fotografie.

Laatst gewijzigd: 2019-09-27 09:01:51 · Gepubliceerd: 27 september 2019 - 1268