De leukste activiteiten voor jou en je vrienden in de herfst

Tips voor een super leuke herfst met je vrienden

Dagjes uit in de herfstvakantie Redactioneel door
Foto 1. Het is soms een hele puzzel om boven te komen, maar dat maakt boulderen juist leuk. Foto: Nikki Arendse

16 oktober 2019 bijgewerkt: 8 januari 2024 Toerisme Landelijk De herfst goed beginnen? Dat doe je zeker met een van deze uitjes! Beleef deze herfst een toptijd met je vrienden. DagjeWeg.NL heeft speciaal hiervoor de leukste herfstactiviteiten voor jongeren op een rijtje gezet.

Samen gamen in een megagrote gamehal

UTRECHT - Ga gamen met je vrienden, maar dan in een megagrote gamehal. Gamestate Utrecht is enorm en staat vol gave games als Halo, Tomb Raider en Pac-Man in een nieuw jasje. Wie is de snelste met Mario Kart? Je kunt al een spel spelen voor een paar euro. Aan het eind van een game krijg je tickets voor leuke prijzen.

Toon je klim skills in een boulderhal

GRONINGEN - Een indoor uitje waar je al je energie in kwijt kunt is boulderen: lekker klimmen zonder touwen of een cursus. Zoek een route uit bij Gropo Bouldergym en ga meteen klimmen. Puzzelen hoe je boven komt, terwijl je vrienden aanwijzingen roepen. En tussendoor de kunst afkijken bij iemand anders. Boulderen is reuze gezellig om samen te doen!

Off road scheuren op een quad

MOORDRECHT - Houden jij en je vrienden van een echte uitdaging? Stap dan op een quad en scheur door de modder, tegen hellingen en door scherpe bochten. Quad rijden is een spectaculaire ervaring die je niet snel zult vergeten! Het enige wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef. Wie durft? Tip: koop je tickets met korting op DagjeWeg.NL Tickets.

Ga jumpen bij Jumpsquare Gouda

GOUDA - Lekker springen kan bij Jumpsquare Gouda. Spring van trampoline naar trampoline in de Fun Area en probeer meteen salto's en flikflaks te maken. Of spring meters hoog op de power trampolines en stunt aan de trapeze. Extra gaaf: echte Jump Masters geven je tips voor spectaculaire trucs en sprongen.

Bizarre kunst in Museum Voorlinden

WASSENAAR - Weleens foto's gezien op instagram van mensen die tussen de sterren lijken te zweven? Die foto is gewoon gemaakt in Nederland, in Museum Voorlinden. Daar staat een Infinity Room waar je je door spiegels en lichtjes in een totaal ander universum waant. Er is nog veel meer bijzonders te zien. Zoals een reuzenechtpaar, maar ook piepkleine liftjes. Je kunt jezelf onder water laten fotograferen zonder nat te worden en wandelen tussen enorme platen van staal.

Ook leuk

Foto 2. Probeer een salto te maken bij Jumpsquare Gouda. Foto: Jumpsquare Gouda
Foto 3. Elke ruimte is anders in Doloris' Meta Maze. Foto: Karmanoia

Laatst gewijzigd: 2024-01-08 11:34:19 · Gepubliceerd: 16 oktober 2019 - 4005