Zing en dans mee met Kinderen voor Kinderen!

Beeld en Geluid |  
Nieuws - Commerciële bijdrage door
Foto 1. Zing mee met de grootste hits, leer alle danspasjes en ontmoet je idolen van Kinderen voor Kinderen in Beeld en Geluid! Foto: Beeld en Geluid

Volg Superworkshops in Beeld en Geluid deze voorjaarsvakantie

5 februari 2020 Toerisme Hilversum, Noord-Holland Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en dat wordt uitbundig gevierd in Beeld en Geluid! Dans en zing tijdens de voorjaarsvakantie mee op de leukste Kinderen voor Kinderen-hits en scoor een handtekening tijdens de meet & greet met de kinderen van het koor. Kijk naar de mooiste fragmenten of ga op de foto met jouw favoriete koor uit de afgelopen 40 jaar. Wa-wa-wa-waanzinnig!

Kinderen voor Kinderen superworkshops

Ik heb zo waanzinnig gedroomd, op een onbewoond eiland of Reis mee en Hupsakee? Zing en dans mee op de leukste Kinderen voor Kinderen-hits in de Superworkshops tijdens de voorjaarsvakantie in Beeld & Geluid, van 15 februari tot en met 1 maart. Wil je net zo goed zingen als de kinderen uit het koor? In de superworkshop zang geeft de échte Kinderen voor Kinderen zangcoach Michiel je tips en tricks om zo mooi mogelijk te zingen. In de superworkshop Dans leer je van de danscoach van het koor alle danspasjes van je favoriete Kinderen voor Kinderen hits. Meedoen? Bekijk hier alle informatie over de superworkshops in de voorjaarsvakantie.

Voor het hele gezin: Sing-a-long

(Groot)ouders en kinderen zingen uit volle borst mee met de hits van nu en vroeger tijdens de gezellige Sing-a-long met presentator Ridder van Kooten. Een feestje voor alle leeftijden! Tijdens de Meet & Greet heb je ook nog eens de kans om de kinderen van het koor te ontmoeten en met je idool op de foto te gaan.

Let op: de superworkshops, Sing-a-long en de meet & greet zijn op gezette data en tijden. Bekijk de agenda en bestel meteen tickets voor je favoriete activiteit.

Kinderen voor Kinderen-parcours

Kijk in Beeld & Geluid samen naar de mooiste fragmenten van de afgelopen 40 jaar van Kinderen voor Kinderen en ga op de foto met jullie favoriete koor. En ga zelf aan de slag in het Kinderen voor Kinderen-parcours. Bedenk een nieuw onderwerp voor een lied, dans, zing en quiz. Wie alle activiteiten heeft gedaan krijgt een Kinderen voor Kinderen-talentbutton! Tijdens het jubileumjaar is Kinderen voor Kinderen te gast in de experience van Beeld en Geluid. Check de wand met gouden platen - wat een succes! - en dans in de POPstudio lekker mee op de muziek.

Foto 2. Leer alle danspasjes van de Kinderen voor Kinderen danscoach. Foto: Beeld en Geluid
Foto 3. Zing mee met de hits in de Sing-a-long onder begeleiding van Ridder van Kooten. Foto: Beeld en Geluid

Laatst gewijzigd: 2020-02-04 16:58:26 · Gepubliceerd: 2020-01-31 16:35:24 - 840