1

Wonder nodig? Bel de wondertelefoon

Museum Catharijneconvent heeft wondertelefoon voor expo Allemaal wonderen

Wat te doen? Tips voor thuis   Nieuws door
Foto 1. Wonderen: bestaan ze of is het gewoon geluk hebben? Bel de wondertelefoon en oordeel zelf. Foto: Pixabay.

9 april 2020 Opmerkelijk Utrecht, Utrecht Ooit een wonder meegemaakt? Als je optie 1 in het belmenu kiest, krijg je er eentje te horen. En als we het belmenu moeten geloven, ga je er dankzij optie 2 zelfs eentje meemaken. Museum Catharijneconvent heeft een heuse wondertelefoon gelanceerd. Zijn de wonderen de wereld uit? Bel de wondertelefoon op +31 (0)303 071 037 en oordeel zelf.

Allemaal wonderen

Een onverklaarbare genezing, op een haar na aan een afschuwelijk ongeluk ontkomen, opstaan uit de dood: twee derde van de Nederlanders zegt in wonderen te geloven. Het zij in bovennatuurlijke mate of in mildere mate. Want een gezonde baby die zonder issues ter wereld komt is ook een wonder, toch? In hun nieuwste tentoonstelling heeft Museum Catharijneconvent wonderen voor je op een rij gezet. Met gezond scepticisme. De expo bevat getuigenissen van mensen die zelf zeggen een wonder te hebben meegemaakt, wereldberoemde kunstwerken en wetenschappelijke invalshoeken. Nu het museum vanwege de coronacrisis gedwongen gesloten is en de expo niet te bezoeken is, kun je dus bij de wondertelefoon en op hun site terecht om de expo mee te maken door podcasts, video's, foto's en blogs.

Zelf een wonder meegemaakt waar je mensen mee wilt bemoedigen? Bel de wondertelefoon op +31 (0)303 071 037 en kies optie 3 in het belmenu.

Lees meer over de expositie Allemaal wonderen.

Dit vind je vast ook interessant

Foto 2. Museum Catharijneconvent lanceerde de wondertelefoon ter promotie van hun expo Allemaal wonderen. Foto: Pixabay.

Laatst gewijzigd: 2020-04-09 15:26:42 · Gepubliceerd: 2020-04-09 15:08:41 - 662