Deze 7 gave escaperooms brengen het avontuur bij je thuis

Verraad, inbrekers en een reddingsactie

Escaperooms Nieuws door
Foto 1. Speel de spannende digitale escaperoom van Museum Escape Online. Foto: Museum Escape Online

19 december 2020 bijgewerkt: 21 december 2021 Opmerkelijk Landelijk Stort je thuis in het avontuur met deze gave online escaperooms! Probeer de inbraak bij zes musea te voorkomen, ga op reddingsactie in een fort of ontdek een groot verraad in het verleden. Zet je hersens maar aan het werk, want met deze zeven spannende avonturen ben je wel even zoet.

Knock, knock, it's Noxbox!

De verveling verdwijnt als sneeuw voor de zon als de Noxbox op de deurmat valt. Wat? De Noxbox! In dit mysterieuze pakketje zitten vijf prachtig vormgegeven kaarten vol met puzzels, cijfers en mysteries. Tover je woonkamer om tot een ware escaperoom en breek samen het hoofd over de moeilijke raadsels. Weten jullie te ontsnappen uit The Ghost Train en zijn jullie het Spaanse meesterbrein El Profesor te snel af? Er zijn meerdere opwindende spellen om uit te kiezen. En voor de kleine slimmeriken is er een speciale game: Vloek van Zwartbaard. Welke game ploft er binnenkort op de mat? Kies snel en bestel nu een Noxbox met 15% korting.

Online escape game voor alle leeftijden

Of je nou drie jaar bent of dertig, iedereen kan een online escaperoom spelen van Escape Room @ Home. Maar voor iedereen geldt: je hebt maar een uur om te ontsnappen! De kleintjes zoeken naar de uitgang van een boerderij, terwijl je vanaf zestien jaar moet ontsnappen uit de Oriënt Express of van een onbewoond eiland. Je hebt keuze uit tig thema's en leeftijdscategorieën. In het spel kom je foto- en video-opdrachten, (online) zoekopdrachten en verschillende soorten raadsels tegen. Met elke volbrachte taak kom je weer een stapje dichterbij de uitgang. Download de app en boek nu een Escape Room @ Home met €1,- korting!

Ontrafel het geheim van de Bosbergtoren

De bewoners van het Drentse dorpje Appelscha zijn ten einde raad. Er is een pakketje gevonden, bovenop de Bosbergtoren. Hierin zitten vijf kaarten uit de vorige eeuw, zo lijkt het. Maar wat betekenen ze? De dorpsbewoners schakelen jullie hulp in om hierachter te komen. Ga aan de slag met het hele gezin of met je vrienden en los het mysterie op aan de hand van foto's, raadsels, puzzels en YouTube video's. Het leukst in groepjes van twee tot vijf personen. Zelf Het Geheim van de Bosbergtoren ontdekken? Bestel nu direct met € 9,50 korting via DagjeWeg.NL Tickets.

Bescherm zes musea tegen inbrekers

Gezocht: ethische hackers die de beveiliging van zes musea willen testen. Die moet tiptop in orde zijn omdat enkele schurken van plan zijn in te breken. Ben jij de persoon voor de job, meld je dan aan voor De Vacature, de online escaperoom van Museum Escape Online. Vorm een team met je huisgenoten, of werk samen met je vrienden via een video call en ga aan de slag. Maar pas op: niets is wat het lijkt! De escaperoom is gemaakt in samenwerking met zes echte musea, waardoor het lijkt of je via de bewakingscamera's daadwerkelijk bij ze naar binnen kijkt. Je moet heel wat puzzels oplossen om het spel tot een goed einde te brengen, dus maak je borst maar nat. Dit is een escape spel zonder tijdslimiet, dus je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Ook geschikt voor kinderen.

Ontsnap en kraak die kluis!

Wat is er gebeurd? Zo ben je nog op weg naar Egypte voor een zonnige vakantie en zo zit je in een eenzame cel. Maar even later blijkt er op het vliegveld wat gevonden te zijn in je bagage... Daarmee begint het spannende Prison Escape at Home van TB Events, een spel vol puzzels en verwarrende informatie. Ontsnappen wordt nog een hele opgave en die zonvakantie is nog ver weg! TB Events heeft nog meer spannende escape games zoals het spel La Casa del Dinero. Wie durft het aan om samen met El Profesor een nieuwe overval te plegen? Speel alle online spellen en escapegames van TB Events voor de helft van de prijs via DagjeWeg.NL Tickets.

Opgesloten in een mooi landhuis

Ook Escape Zwolle komt met een escapebeleving voor thuis, meerdere zelfs! Het begint allemaal met een onschuldige boswandeling, totdat jullie bij het Landgoed Zevensprong aankomen. De deur van het mooie landhuis is open, maar er lijkt niemand aanwezig. Op de tafel ligt een briefje en zodra je dit oppakt om het te lezen, slaat de deur met een klap dicht. De missie is meteen duidelijk; hoe kom je dit mysterieuze huis weer uit? Je hebt een telefoon op zak, maar als je iemand wilt bellen staat er vreemd genoeg nog maar één nummer in. Eens kijken wie je aan de lijn krijgt... Voor de escapegame Landgoed Zevensprong krijg je zestien kaarten thuisgestuurd. Daarmee moet je het mysterie zo snel mogelijk oplossen. Ook leuk is 492 ft Below, een escapegame voor thuis waarbij je mijnwerkers uit een ingestorte zilvermijn moet bevrijden.

Reddingsmissie in een fort

De directeur van Fort Kijkduin is gevangen genomen door Lange Japie. Overal in het fort zijn aanwijzingen verborgen om hem te redden en het is aan jou en gids Marcel om die te vinden. Door de fraaie 360 graden fotografie is het net of je echt met hem door Fort Kijkduin loopt! Daardoor zoek je bij online escaperoom Bevrijd Fort Kijkduin naar clous zoals je dit ook in een gewone escaperoom zou doen. De raadsels en puzzels helpen je om steeds een kamer verder te komen, als je ze weet op te lossen en onderweg niet in de valstrikken trapt. Terwijl je van ruimte naar ruimte trekt ontdek je meteen van alles over de geschiedenis van het fort. Deze escaperoom speel je voor €14,95. De escaperoom duurt anderhalf tot twee uur en is leuk voor kinderen vanaf acht jaar.

Ook voor thuis

Foto 2. Duik samen de escaperoom in en los het mysterie op. Foto: Noxbox
Foto 3. Met deze kaarten in huis kan het spel beginnen. Foto: Noxbox
Foto 4. Een leuke uitdaging voor de kinderen! Foto: Escape Room @ Home
Foto 5. Bescherm de schatten van zes musea in de escaperoom van Museum Escape Online. Foto: DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2021-12-21 16:38:20 · Gepubliceerd: 2020-04-30 15:21:33 - 4905