Online over de kop

De Efteling | Nieuws door

Glip een attractiepark binnen en geniet van deze online rides

27 maart 2020 Toerisme Landelijk Een ritje in een achtbaan of in de adembenemende Droomvlucht? Daar hoef je niet eens voor in de wachtrij te staan! Plof op de bank, kruip in een beeldscherm en start een onride video van Toverland, Efteling of Walibi. En je waant je even echt een dagje in een attractiepark. Handen omhoog en gillen wordt aangeraden voor een optimale beleving.

Foto 1. Bekijk de drie verschillende tours in Symbolica. Foto: Efteling

Vergeet alles om je heen in de Efteling

Een beetje betovering of een mooi sprookje om bij weg te dromen kunnen we in deze tijd wel gebruiken. En als er ergens een plek is waar je dat kunt vinden, dan is dat toch wel de Efteling! En hoewel ook dit betoverende park op slot zit, kun je toch langs te sterren zweven in de Droomvlucht. Of op reis in het kleurrijke Fata Morgana! De Efteling heeft van heel veel attracties een mooie onride video gemaakt. In Symbolica kun je zelfs de drie verschillende tours bekijken. En wie de 360 graden-video van Joris en de Draak bekijkt knijpt zo nu en dan de ogen even dicht van spanning. Waar wacht je nog op? Trek ten strijde!
Bekijk hier alle onride video's van de Efteling.

Extra tip: op het YouTube-kanaal van het Efteling Theater staan complete Efteling Musicals en sinds kort ook de Sprookjessprokkelaar! Droom weg samen met de kinderen en geniet van all betoverende verhalen: van Klaas Vaak tot de Sprookjesboom.

Leuk: Drouwenerzand heeft een leuke actie! Voor alle kinderen die zich vervelen heeft het Drentse attractiepark een mooie uitdaging. Doe mee aan de kleurwedstrijd en win één van de mooie prijzen.

Razendsnelle onrides in Walibi

Van al dat thuiszitten is je adrenalineniveau wellicht gedaald tot een historisch dieptepunt. Geen nood, binnen een paar klikken vind je een online adrenalinekick om de boel eens lekker op te schudden. Walibi Holland deelt op de website een aantal hele mooie video’s van de vetste achtbanen in het park. Heb je UNTAMED al eens getest? Nee? Dan kun je daar een mooi online voorproefje van krijgen. Houd je adem in bij de eerste duik naar beneden en met een beetje fantasie voel je de wind door je haren.

Onder de vleugels van Fēnix in Toverland

Stap in de wing coaster Fēnix en maak je op voor een wilde rit! Op het YouTube-kanaal van Toverland staan acht onrides in 360 graden. Beweeg je muis heen en weer en je kunt om je heen kijken terwijl de achtbaanrit begint. Of maak een ontspannen boottocht in Merlin's Quest en waag je in een mysterieuze grot. Zo kun je toch genieten van de attracties in Toverland, zelfs wanneer niemand het park in kan.

Op naar Phantasialand!

Online kun je zelf de grens nog over! Bekijk onze video van het themagebied Klugheim in Phantasialand en stap met ons in de achtbanen Taron en Raik:

Meer leuke online activiteiten

Foto 2. Beleef de attracties van Toverland in 360 graden. Foto: screenshot YouTube
Foto 3. Test UNTAMED vanuit je woonkamer. Foto: DagjeWeg.NL

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-03-27 12:04:27 · Gepubliceerd: 2020-03-27 07:21:07 - 1919