Ideeën voor een onvergetelijke dubbeldate

Dubbeldate? Dit zijn leuke dingen om samen te doen

Romantische dagjes uit Redactioneel door
Foto 1. Verken samen een stad met Escape Tours. Foto: Escape Tours SOS Events.

12 september 2023 bijgewerkt: 27 mei 2024 Toerisme Landelijk Of je elkaar nu al jaren kent of voor het eerst samen op pad gaat, met deze ideeën voor een dubbeldate wordt het een geslaagd uitje. Tip: ken je elkaar nog niet of niet zo goed? Ga dan samen iets doen! Check alle aanraders hieronder.

Spannend sprookje

Het leuke aan Doloris Meta Maze is dat je het solo en samen beleeft. Een lastig te omschrijven ervaring, maar Alice in Wonderland in real life komt het dichtst in de buurt. Door het doolhof dompel je je als Alice anno nu onder in een spannende beleving - dit beleef je alleen. Maar bij de uitgang kom je elkaar weer tegen in de gezellige lounge. Of ga omhoog naar de Rooftopbar Mauve, met een geweldig uitzicht over Tilburg. Cocktails, hapjes en nakletsen!

Tilburg wat ver van je vandaan? Ga dan naar het nog grotere en geheimzinniger Doloris Anoma Maze in Utrecht!

Met gierende banden

Je kent ze vast wel; Tim en Tom Coronel. Zij hebben een eigen kart experience, Indoor Kartbaan Coronel Kartracing. Daag elkaar uit op de kartbaan of probeer een van de andere actieve uitjes bij Coronel. Klimmen, lasergamen, een escaperoom met Trump thema ontvluchten: bij Coronel in Huizen kan het allemaal.

Een vleugje Hollywood

Hoe leuk is dit! Bij GlowGolf Hollywood Café Rotterdam en GlowGolf Hollywood Café Amsterdam sla je een balletje in glow in the dark en plof je daarna voor een hapje en drankje in Hollywood neer. Oké, niet echt, maar het lijkt er wel op. In Amsterdam zit je te eten tussen allerlei memorabilia en beroemde filmscènes en in Rotterdam drink je koffie in Central Perk, zoals in de serie Friends.

Jeu de dates

Leuk, samen iets eten of drinken. Nóg leuker als je tussendoor met iets bezig bent. Nederland kent inmiddels heel wat jeu de boules cafés. Hier geniet je van shared dining, streetfood en een potje jeu-de-boulen. Denk je nu 'klinkt leuk maar ik kan helemaal niet jeu-de-boulen'? Geeft niks, de cafés helpen je graag op weg met tips.

Speelse selfies

Kek op de kiek! Insta-musea zijn hot en gek genoeg zijn ze bijna allemaal in Amsterdam te vinden. Zo heb je Insta-museum Upside Down, een concept van influencer en business lady Anna Nooshin. Hier dompel je je onder in oer-Hollandse cultuur, maar dan met een twist. Geen klompen en tulpen, maar dancemuziek, dropjes en diversiteit

Ook in Amsterdam: pop-upmuseum WONDR Experience. Een kleurrijke speeltuin voor volwassenen. Hier bekijk je niet alleen kunst, hier beleef en bèn je zelf een stukje kunst. Talloze selfiemomenten en fotomomenten met een externe camera. Hoef jij alleen maar te poseren, krijg je het resultaat in de mail toegestuurd. Boek nu je tickets.

Verken een stad

Samen een dagje de stad in! Maar dan wel met een spannende twist. De Escape Tours van SOS Events zijn stedentrips en escape games in één. Al speurend verken je een stad naar keuze. Zo speel je een spel en ontdek je ondertussen leuke hotspots en tentjes in een Nederlandse stad. € 2,50,- korting op je Escape Tour.

Halsoverkop verliefd

Dit is echt een hit, behalve als iemand absoluut niet in een achtbaan durft. Doe samen een dagje pretpark. Met z'n allen alle attracties trotseren of juist opsplitsen en daarna elkaar weer ergens meeten. Hilarisch om samen mee te maken en leuk omdat je echt iets dâet. Heb je sowieso geen kans op awkward stiltes als je elkaar nog niet zo goed kent.

Ook leuk

Foto 2. Wie is de snelste op de kartbaan? Foto: Coronel.

Laatst gewijzigd: 2024-05-27 17:14:45 · Gepubliceerd: 12 september 2023 - 6380