Trotseer nieuwe achtbaan F.L.Y. in Phantasialand

Attractiepark Phantasialand |  deel via WhatsApp | Nieuws door

In deze nieuwe achtbaan leg je de rit liggend af

17 september 2020 Toerisme BRÜHL - Na jaren bouwen, geheimhouding en speculaties is de nieuwe spectaculaire flying coaster F.L.Y. in Phantasialand stiekem geopend. Zonder vooraankondiging rijdt de nieuwste achtbaan van het pretpark in Brühl vanaf nu zijn eerste ritten in themagebied Rookburgh. Bijzonder worden die ritten sowieso, want bezoekers maken deze achtbaan liggend mee.

Foto 1. Vanaf vandaag is F.L.Y. in Rookburgh geopend in Phantasialand. De opening werd niet aangekondigd en was dus een verrassing voor bezoekers. Foto: Phantasialand.

Nieuwe ride F.L.Y. voor Phantasialand

Je vindt de coaster F.L.Y. in het nieuwe steampunk-themagebied Rookburgh. De opening is vooraf niet aangekondigd, maar de achtbaan kent een lange aanloop. In 2017 werd F.L.Y. al gepresenteerd als de langste flying coaster van de wereld en de eerste in zijn soort met een lancering. Daarna wachtten fans in spanning af. De nu al spraakmakende coaster is te beleven in Rookburgh. Helemaal in kannen en kruiken is het nog niet: het is een soft opening. Als er dus problemen naar voren komen tijdens de eerste ritten, kan het zo zijn dat Rookburgh, en dus ook F.L.Y., weer op slot gaan.

Langer open

Dit jaar blijft het attractiepark langer geopend. Normaal gesproken is Phantasialand tussen de zomer en winter even gesloten. Dit jaar blijven de poorten het hele jaar wagenwijd open.

Een fan van het park zette deze video vanmorgen online. In de video zie je een preview van themagebied Rookburgh en F.L.Y.

Ook leuk om te lezen

Foto 2. Pretpark Phantasialand in Brühl is immens populair bij attractieparkliefhebbers. Deze foto werd gemaakt voordat het coronavirus uitbrak. Foto: DagjeWeg.NL, Coby Boschma.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-09-22 10:20:49 · Gepubliceerd: 2020-09-17 09:49:59 - 719