Verbreed je horizon op Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Festival in Den Bosch gaat gewoon door - met voldoende afstand

4 augustus 2021 Cultuur Den Bosch, Noord-Brabant De coronamaatregelen krijgen Theaterfestival Boulevard er niet onder. Het nog grotere festivalhart klopt dit jaar als vanouds in Den Bosch en is gevuld met theater, dans en muziek van (inter)nationale artiesten. Geniet van 5 tot en met 22 augustus van de vele voorstellingen in het Zuiderpark.

Foto 1. Lubricant voor life brengt lucht en ruimte in je leven. Foto: Fred de Brock

Alle ruimte in het Zuiderpark

Vorig jaar organiseerde Theaterfestival Boulevard nog een alternatieve editie, maar dit jaar mag iedereen er weer bij zijn in Den Bosch. Om meer mensen de kans te geven een voorstelling te bezoeken, duurt het festival dit jaar achttien dagen. En het festivalhart klopt niet bij de Parade aan de voet van de Sint Jan, maar een paar kilometer verderop in het Zuiderpark. Er staan ruim 120 verschillende voorstellingen op het programma en er worden duizenden mensen verwacht. Dat wordt genieten op 1,5 meter van muziek, dans en theater!

Wat is er te zien op Theaterfestival Boulevard?

Het programma van Theaterfestival Boulevard heeft voor iedere bezoeker wel iets. Voor de leken, de doorgewinterde theaterbezoekers en voor gezinnen is er keuze uit muziek, dans en andere vormen van theater. Een paar voorstellingen het aanbod zijn:

  • In de Great Catch; It happens... (6+) van de Circuscoalitie wringt de JĂșlia Campistany zich in allerlei bochten aan de trapeze. Een solo trapeze-act die betovert! Te zien op 5 en 6 augustus.
  • Spinning, maar dan next level. Oxygen Debt is een filosofische spinningles van Werkplaats van de Woestijne, die je laat voelen en nadenken over je eigen lichaam. 6 tot en met 15 augustus.
  • De voorstelling Lubricant voor life brengt lucht en ruimte, als een lentebries of het poppen van een champagnefles. In een slapstick-zoektocht vind je een eigen methode van leven die alles soepeler en vrolijker maakt. 11 tot en met 15 augustus.
  • Stap binnen in de wondere winkel van mijnheer UT in Vergeten Dieren & Verloren Zaken (6+). Hier komen verloren planten en dieren tot leven! 18 tot en met 20 augustus.

Zitten en eten op het gezellige terras

Lekker eten en drinken, dat hoort er echt bij op Theaterfestival Boulevard. En ook nu zijn er verschillende horecazones met terrassen en restaurants, om te genieten van een borrel of een diner. Het verschil: je bestelt niet aan de bar, maar aan de tafel waar je zit. Met een QR-code, waarbij je meteen digitaal afrekent. Alleen gasten met een zitplek kunnen eten of drinken, rondlopen met iets lekkers van de foodtrucks is niet toegestaan. Maar dat mag de pret niet drukken; het festival gaat door!

Ook interessant

Foto 2. Stap binnen in de wondere winkel van mijnheer UT in Vergeten Dieren & Verloren Zaken (6+). Foto: Eddy Wenting & Paulina Matusiak
Foto 3. Great Catch; It happens... (6+): een betoverende circusact. Foto: Alex Hamstra

Laatst gewijzigd: 2021-08-04 16:39:20 · Gepubliceerd: 2021-08-02 12:26:07