Tip voor de herfst: ontdek Nederland in Madurodam

Verzamel stempels in je paspoort

Naar Madurodam Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Ontdek Nederland in het klein in familiepark Madurodam. Foto: Madurodam

archief oud artikel 25 oktober 2022 Toerisme Den Haag, Zuid-Holland In het najaar is Madurodam extra gaaf om te bezoeken met alle mooie herfsttinten in het park. Tel daar de spectaculaire attracties en stoere doe-dingen bij op en je hebt een ideaal uitje voor de herfstvakantie. Pak je Madurodam-paspoort en ga op ontdekkingsreis door Nederland in het klein!

Dag vol belevenissen

In Madurodam is van alles te zien en te doen deze herfstvakantie. Stoere kastelen ontdekken, treinen spotten, een brand blussen in de Rotterdamse haven en nog veel meer. Terwijl de herfstkleuren schitteren in het park ontdek je heel Nederland in één dag. En stap je in een wereld vol toffe attracties en talloze leuke doe-dingen.

Foto 2. Blus de brand in de Rotterdamse haven. Foto: Madurodam

Met je paspoort in de hand

Kinderen krijgen deze herfstvakantie een heus Madurodam-paspoort, om hun reis nog echter te maken. Bij een aantal miniatuurbestemmingen, stoere doe-activiteiten en gave attracties kunnen ze stempels zetten in hun paspoort. De Dom van Utrecht ontdekt? Check. Zeeland gered van het water? Check. Plaatjes gemixt als een echte DJ? Nog een stempel erbij! Een leuke herinnering voor thuis: goh, heb ik dat allemaal gedaan?

Foto 3. Trek door Madurodam en verzamel stempels in je paspoort. Foto: Madurodam

Bestuur je eigen bootje

Gloednieuw zijn de op afstand bestuurbare bootjes. Je bent zelf de kapitein terwijl je de schepen feilloos door de haven stuurt. En dat vinden stiekem niet alleen de kinderen heel leuk om te doen...

Foto 4. Nieuw: vaar je eigen bootje! Foto: Madurodam

Drupje regen? Binnen is het ook tof!

Trekt er toch een regenbuitje over, dan is er ook binnen genoeg te beleven. Versla de spectaculaire Waterwolf met 's werelds grootste stoommachine. Beleef een waanzinnige vlucht in een echt vliegtuig. Laat de kanonnen bulderen en vaar in de zeventiende eeuw naar Amerika. Of ga even wat eten en drinken in een van de gezellige restaurants.

Foto 5. Versla de Waterwolf met een enorme stoommachine. Foto: Madurodam

Goed om te weten

  • Van 22 tot 30 oktober is Madurodam aan het eind van de dag een uurtje extra open: van 9:00 uur tot 18:00 uur;
  • Hebben jullie een abonnement? Dan kan een vriend of vriendinnetje van de kids mee met € 5 korting;
  • Natuurlijk zijn alle attracties en doe-dingen open in de herfstvakantie!
Foto 6. Ontdek Nederland in het klein in familiepark Madurodam. Foto: Madurodam

Laatst gewijzigd: 2022-11-10 09:23:03 · Gepubliceerd: 25 oktober 2022 - 405