1

Stap in een winterse wereld vol spektakel

Holiday on Ice is terug met de spetterende ijsshow SUPERNOVA

Holiday on Ice Nieuws door
Foto 1. Spektakel op én boven het ijs. Foto: Holiday on Ice © Rico Ploeg

archief oud artikel 2 december 2022 Showbizz Groningen, Groningen Kleurrijke feesten, een razende winterstorm en de oneindige kosmos. Na zes jaar afwezig is het weer tijd voor een spectaculaire ijsshow van Holiday on Ice! Stap in een wereld vol winters avontuur en geniet van de energieke voorstelling SUPERNOVA.

Het verhaal

SUPERNOVA neemt je mee naar de besneeuwde poolwereld. Een kleurrijk winterfeest wordt ruw verstoord door een gigantische sneeuwstorm, die de hoofdpersonen meevoert naar de oneindigheid van de kosmos. Maak kennis met het melkwegstelsel en haar exotische bewoners tijdens een spannende reis vol lichtjes en magische plekken. Hoe het afloopt? Eén manier om erachter te komen! SUPERNOVA gaat over het ontroerende verhaal van een stel geliefden en laat zien dat acceptatie en vriendschap geen aardse grenzen kennen.

Foto 2. Ga mee op avontuur tijdens SUPERNOVA. Foto: Holiday on Ice © Rico Ploeg
Tip voor de kerstvakantie! Van 8 december tot en met 8 januari bezoek je de show op verschillende locaties in Nederland.

Een complete show

Natuurlijk is een ijsshow van Holiday on Ice niet compleet zonder de getalenteerde schaatsers. En die gaan tijdens deze voorstelling nâg een stapje verder: ze bewegen namelijk niet alleen op het ijs, maar ook daarboven! Daarnaast voegen de veelzijdige projecties en de innovatieve technologieën een extra dimensie toe aan het podium. Zo ervaar je als kijker een complete show waarbij je ogen en oren te kort komt. De schaatskunst op Olympisch niveau zorgt voor een voorstelling die je niet snel vergeet.

Foto 3. Schaatsers met Olympisch niveau. Foto: Holiday on Ice © Rico Ploeg

Bezoek SUPERNOVA

De voorstelling op het ijs is vanaf 8 december te zien in Groningen, vanaf 15 december in Rotterdam, vanaf 22 december in Den Bosch, vanaf 28 december in Amsterdam en vanaf 5 januari in Maastricht. En leuk nieuws: Holiday on Ice heeft dit jaar haar ticketprijzen bevroren! Dit betekend dat de show SUPERNOVA voor dezelfde prijs is te zien als zes jaar terug. Zo kun je met een gerust gevoel genieten van dit ijsspektakel.

Foto 4. Kijk je ogen uit tijdens de SUPERNOVA-voorstelling. Foto: Holiday on Ice © Rico Ploeg
Meer ideeën voor de kerstvakantie? Bezoek dan bijvoorbeeld één van deze zes steden vol kerstsfeer.
Foto 5. Spektakel op én boven het ijs. Foto: Holiday on Ice © Rico Ploeg

Laatst gewijzigd: 2023-12-05 11:31:01 · Gepubliceerd: 2 december 2022 - 2011