Waterspektakel bij Attractiepark Toverland

Gloednieuwe parkshow met spetterende effecten en stunts

Toverland Nieuws door
Foto 1. De gloednieuwe parkshow van Toverland vind je in het mediterrane Port Laguna. Foto: Toverland

archief oud artikel 3 april 2023 Toerisme Sevenum, Limburg Het Sevenumse attractiepark Toverland komt dit seizoen met een spectaculaire nieuwe parkshow: Aqua Bellatores. Met 32 watervallen, 17 fonteinen en een heuse vloedgolf van wel 10.000 liter water is het een show die je niet wilt missen!

Magisch waterballet

Kom dat zien! Attractiepark Toverland pakt groots uit met een spiksplinternieuwe parkshow. Van 7 april tot en met 27 augustus 2023 kijk je je ogen uit tijdens Aqua Bellatores. Heel veel trucjes, watereffecten en maar liefst tien stuntmensen zorgen voor een prachtig spektakel. De show wordt dagelijks twee tot vier keer opgevoerd en is in het Nederlands én in het Engels te volgen.

Tip: Plan alvast vooruit en bezoek Toverland in de meivakantie!

Strijd tussen goed en kwaad

De parkshow vind je in het mediterrane Port Laguna. De inwoners van het gebied vieren op het dorpsplein hun jaarlijkse zomerfeest, maar ze worden ruw gestoord door zeerovers die het hebben gemunt op de magie van Port Laguna! De strijd die volgt gaat gepaard met spetterende watereffecten, acrobatische stunts en een gigantische vloedgolf van drieënhalve meter breed. Lukt het de dorpelingen om de magie terug te krijgen?

Foto 2. In Aqua Bellatores barst de strijd tussen goed en kwaad los! Foto: Toverland

Nog meer nieuwtjes!

Naast de nieuwe parkshow opent Attractiepark Toverland in de zomer van 2023 maar liefst vier nieuwe attracties. In de bocht van achtbaan Fēnix verrijst de vliegtuigmolen Pixarus, waar je leert vliegen als een heuse leerling van Tovenaar Merlijn. Nog een keertje extra over de kop? Dat bepaal je zelf! In Dragonwatch, de family droptower, ga je 17 meter omhoog om vervolgens weer naar beneden te vallen. Voor de kleine bezoekers is er de nieuwe Garden Tour: een rondrit door de weelderige tuin van Tovenaar Merlijn. En in Jumping Juna, een bijzondere draaimolen, maken ze kennis met eenhoorn Juna en het draakje Sparky.

Foto 3. Concept van de nieuwe attracties in Avalon. Foto: concept © Toverland

Deze uitstapjes hebben ook leuke extra's!

  • Slagharen bestaat zestig jaar en opent een vernieuwde attractie en komt met een nieuwe parkshow;
  • Het Zuiderzeemuseum viert haar 75e verjaardag met feestelijke activiteiten;
  • Nog een jubileum: Kasteeltuinen Arcen is 35 geworden en viert dat met een nieuw tuingebied en een expositie.
Foto 4. In Avalon komen deze zomer wel vier(!) nieuwe attracties. Foto: Toverland

Laatst gewijzigd: 2023-04-05 10:17:45 · Gepubliceerd: 3 april 2023 - 2108