Biertjes tussen de leeuwen en giraffen tijdens Brew@theZoo

Dit is zeker geen doorsnee bierevenement!

Brew@theZoo Nieuws door
Foto 1. Heerlijke speciaalbiertjes met wel heel bijzonder gezelschap. Foto: Beekse Bergen

21 juni 2024 Toerisme Hilvarenbeek, Noord-Brabant Van alle bierevenementen die er bestaan is Brew@theZoo waarschijnlijk het meest uniek. Op vrijdag 28 en 29 juni kan je hier namelijk de lekkerste biertjes drinken tussen de brullende leeuwen, giraffen, zebra's en meer wilde Afrikaanse dieren. Met wel 200 soorten bieren van meer dan 50 lokale en buitenlandse brouwerijen is dit een waar feestje voor de bierliefhebbers die zin hebben in een beestachtig leuk feestje, compleet met lekkere hapjes en muziek!

Op je gemak door het park met je proefglas

Tijdens Brew@theZoo krijgt iedereen een eigen proefglas'24 die je door het hele park kunt laten vullen met de 200 speciaalbieren en 0.0 bieren van binnen- en buitenlandse brouwerijen. Van bitter blond en fris wit tot fruitige ciders en kruidige quadrupels: als bierliefhebbers haal je je hart op tijdens dit bierevenement! Je neemt dit glas overal met je mee naartoe tijdens het evenement en als aandenken mag je dit glas achteraf ook mee naar huis nemen. Een leuk extra'tje, net als het feit dat een deel van de opbrengst naar het Northern Corridors Project van Save the Elephants gaat!

Foto 2. Lekkere hapjes, goede muziek en natuurlijk topbiertjes van een grote variatie brouwerijen. Foto: Beekse Bergen

Safari!

Wat zou een bezoekje aan Beekse Bergen zijn zonder safari? Tijdens Brew@theZoo zijn er verschillende safariroutes die je kunt nemen. Dus trek je wandelschoenen aan, stap op de safariboot of ga samen met een ranger op bussafari! Autosafari's zijn tijdens dit evenement niet mogelijk in verband met het schenken van alcohol. Op de safariroutes ontmoet je meer dan 100 diersoorten, waaronder diersoorten die juist 's avonds en 's nachts heel actief worden. Ook kun je op de wandelroute sommige dieren in hun binnenverblijf bezoeken.

Foto 3. Gezelligheid tussen de dieren! Foto: Beekse Bergen

De deelnemende brouwerijen

De biertjes die geserveerd worden zijn om je vingers bij af te likken. Bekendere bieren zoals La Trappe Trappist van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven en Einbeck bokbier worden onder andere geschonken. Maar van sommige bieren heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord. Neem bijvoorbeeld de bieren van Wildebras Bierbrouwers, Goei Spul, Brouwerij Het Paleisje, Stone Brewing uit Californië of het Berlijnse BRLO. Liever een alcoholvrij biertje? Probeer de YAYA Kombucha: een alcoholvrije dorstlesser met biologische ingrediënten en wilde fermentatie.

Handige informatie:

  • Met een ticket heb je toegang tot Brew@theZoo, avondtoegang tot het Safaripark (met de wandel-, bus- en bootsafari) en het entertainment: van biersommelier tot livemuziek.
  • Ook krijg je met je ticket 7 food- en drankmunten (t.w.v. €19,60), een goodiebag en een proefglas die je gebruikt om al je biertjes uit te drinken, en die je daarna mee naar huis mag nemen als aandenken.
  • Overnachten tussen de dieren? Met je ticket van Brew@theZoo krijg je 20% korting op overnachten bij Beekse Bergen!
  • De minimumleeftijd is 18 jaar. De prijs voor vrijdagavond is €42,50 p.p, en de prijs voor zaterdagavond is €47,50 p.p. Met het Brew(x)perience ticket van €85,- p.p. heb je toegang tot vrijdag- én zaterdagavond.
Foto 4. Bierliefhebbers halen hun hart op tijdens Brew@theZoo. Foto: Beekse Bergen

Laatst gewijzigd: 2024-06-19 15:59:11 · Gepubliceerd: 21 juni 2024 - 1131

Dit past bij 'Biertjes tussen de leeuwen en giraffen tijdens Brew@theZoo'