Wereld Sterren Circus in kerstsferen

Website Wereldsterrencircus |  
Redactioneel door

21 december 2006 Arnhem, Gelderland Piramidebouwende acteurs en een actrice die jongleert met haar voeten. Dat is onder andere te zien als het Wereld Sterren Circus van 25 tot en met 30 december optreedt in de Arnhemse Rijnhal. Voor wie een kerstgevoel wil krijgen in het circus.

Het jubilerende circus, dat vijftien jaar bestaat, prijst zichzelf aan als 'een groot familiefeest'. “Het Wereld Sterren Circus brengt het publiek in de juiste sfeer met duizenden lampjes, een live orkest en kerstdecor”, zo belooft de organisatie. Het moet dan ook een spektakel worden tijdens de kerstvakantie. Zo is er een optreden van de Mexicaan Christoffer Rodoguell. Tijdens zijn voorstelling begeeft hij zich al jonglerend tussen het publiek. Zes Kenia Boys, exotische acrobateurs, verzorgen een limboact met opzwepende dans en veel vuur. Ook bouwen de acteurs een heuse piramide. En dat is de zes acteurs volgens het circus wel toevertrouwd.

Sterke man

Actrice Claudia Bremlov brengt een antipodeact. Oftewel ze jongleert met haar voeten. Haar slotact bestaat uit het stapelen van sigarendozen die ze er één voor één weer afschopt. Sterke man Yussuf jongleert ook, maar dan met zware gewichten. Hij gaat aan de slag met hamers, kogels, vuur en een aambeeld. Zoals gewoonlijk staan ook het traditionele paardennummer op het programma en is er een nummer met zebra's en kamelen.

Kerstgevoel

Wie het circus bezoekt zal merken dat het geheel in kerstsferen plaatsvindt. Het speciale kerstdecor moet bezoekers een kerstgevoel geven.“De sfeervolle betovering wordt de hele voorstelling lang niet onderbroken en ontroering en romantiek gecombineerd met ongekende waaghalzerij maken de kerstdagen van 2006 speciaal en onvergetelijk.”

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2006-12-21 12:14:42 - 2310