noord-brabant

Noord Brabant Cultuur & Natuur (13)

Doe een dagje Asten

ASTEN, NOORD-BRABANT - Maak een mooie fietstocht of wandeling door het prachtige Asten en geniet daarna van een goed gevulde koffietafel of een gezellig diner bij Eetcafé Jan van Hoek.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen gratis

Natuurmuseum Brabant

TILBURG, NOORD-BRABANT - Alles over de natuur vind je in het Natuurmuseum Brabant in Tilburg. Het hele museum staat vol met opgezette dieren!

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 11,00

kinderen vanaf € 9,00

peuters gratis

Partycentrum Time Out

GEMERT, NOORD-BRABANT - Vier een feestje in uitgaanscentrum Time Out! Loop eerst door de hiphop-zaal en zing daarna mee met Nederlandstalige klappers. Uitrusten doe je in één van de barretjes met een lekker hapje en drankje.

open op zaterdag - soms geopend op vrijdag

entree vanaf € 8,00

Dagje Genneper Parken

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - In Genneper Parken is voor iedereen wel wat leuks te doen. Je vindt hier maar liefst elf activiteitencentra bij elkaar. Wordt het een subtropisch zwemparadijs, een indoor sportcentrum of een museum? Veel plezier!

elke dag geopend

entree gratis

Fiets de Rith

BREDA, NOORD-BRABANT - Fietsend door het Brabantse landschap krijg je de kans achter de schermen van verschillende streekproducenten te kijken. Fiets de Rith neemt je mee langs een kersenkwekerij, een zorgtuin en nog veel meer!

geopend op afspraak of bel +31 (0)76 52 183 58 voor meer informatie

entree vanaf € 24,50

Le Grand Jardin

ALMKERK, NOORD-BRABANT - Neem plaats op het zonneterras of één van de schaduwrijke zitjes in de tuin van Le Grand Jardin. Geniet van een high-tea, lunch of diner.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 15,50

Ontdek de prachtige Maas samen met Wiljo

HEUSDEN-VESTING, NOORD-BRABANT - Stap aan boord van een schip van Rondvaart Wiljo en ontdek het mooie vestingplaatsje Heusden vanaf het water! Een gezellige dagtocht door de Noord-Brabantse natuur of een spetterend feest op de boot? Bij Wiljo zit je goed.

geopend, open op zondag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 8,50

kinderen vanaf € 6,50

Openluchttheater Hoessenbosch

BERGHEM, NOORD-BRABANT - In openluchttheater Hoessenbosch is elke voorstelling een feest. Geniet hier van theater, dans of cabaret tussen fluitende vogels en ruisende bomen. Een bijzondere ervaring!

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen vanaf € 5,00

Van de redactie