Uitstapjes vlakbij Pink Pepper uitjes

Stadion Galgenwaard

utrecht, Utrecht (0.14km)  -  Woon een voetbalwedstrijd bij in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Of boek een gave rondleiding en neem een kijkje achter de schermen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (0.52km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Intratuin Utrecht

utrecht, Utrecht (0.64km)  -  De Intratuin in Utrecht heeft een uitgebreid aanbod producten om je huis en tuin net een stukje comfortabeler en mooier te maken.

elke dag geopend 

Ga undercover in Utrecht met Team Undercover

utrecht, Utrecht (0.68km)  -  Er is een ontvanger gestolen waarmee de politie kan worden afgeluisterd. Weet je hem terug te vinden voor hij in handen valt van de onderwereld? Pas op voor de overal loerende bendeleden! Een dag vol real life actie die je nooit meer vergeet.

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 130 6498 

Actie: Boek het avontuur van je leven

Rietveld Schröderhuis

utrecht, Utrecht (0.7km)  -  Bezichtig het markante interieur van het Rietveld Schröder Huis. Het huis werd gebouwd in 1924 en heeft typische kleuren.

's maandags gesloten 

Museumhuis Huis Van Ravesteyn

utrecht, Utrecht (0.71km)  -  Hoe richt een architect zijn eigen woning in? In Huis Van Ravesteyn mag je ongegeneerd rondneuzen in het huis van de eigenzinnige architect Sybold van Ravesteyn.

lang weekend (vr za zo) 

Botenverhuur De Rijnstroom

utrecht, Utrecht (0.85km)  -  Ontdek het Utrechtse water met een boot van Bootverhuur De Rijnstroom. Kanoën bij volle maan, door de Utrechtse grachten of door het prachtige natuurgebied Amelisweerd!

elke dag geopend 

Ontdek het heelal op sterrenwacht Sonnenborgh

utrecht, Utrecht (1.25km)  -  Bekijk de sterren en de zon van heel dichtbij in Sonnenborgh museum & sterrenwacht. In dit bijzondere 16de eeuwse bastion staan de telescopen klaar voor een ontdekkingstocht door het heelal, waarbij je ook zelf aan de slag gaat!

open op zondag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Het Spoorwegmuseum: op reis door de wereld van treinen!

utrecht, Utrecht (1.31km)  -  Stap 'op' in het Spoorwegmuseum! Een wereld vol stalen monsters en stampende machines. Zoef in een karretje langs locomotieven en beleef de ultieme Vuurproef in 4D met het hele gezin.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Centraal Museum Utrecht: klassiek naast modern

utrecht, Utrecht (1.35km)  -  Het oudste stedelijk museum van Nederland onthult al haar geheimen! Kom langs in het Centraal Museum, een open plek vol ontdekkingen in de kunstwereld.

's maandags gesloten 

nijntje museum

utrecht, Utrecht (1.38km)  -  Nederlands beroemdste konijntje, dat is nijntje! Sinds Dick Bruna haar in 1955 ontwierp, is het nijntje uitgegroeid tot een internationale ster. In het nijntje museum in Utrecht ontdekken kinderen samen met nijntje de wereld.

's maandags gesloten 

Louis Hartlooper Complex

utrecht, Utrecht (1.41km)  -  Filmpje pakken op een bijzondere locatie? Het Louis Hartlooper Complex draait oude klassiekers en filmhuisfilms in de voormalige politiepost in Utrecht.

elke dag geopend 

Natuurpark Stichtse Lustwarande

de bilt, Utrecht (1.53km)  -  Iedereen verlustigt zich in het natuurpark Stichtse Lustwarande. Ontdek de unieke gordel van buitenplaatsen van De Bilt tot aan Rhenen.

elke dag geopend 

Brouwerij de Boog

utrecht, Utrecht (1.57km)  -  Vergeet tijdens je wandeling langs de Oudegracht ook het monumentale Brouwerij de Boog (1584) niet te bezichtigen.

elke dag geopend 

Park Lepelenburg Utrecht

utrecht, Utrecht (1.57km)  -  Park Lepelenburg is onderdeel van een lange, groene strook net buiten het centrum. Relax in een ligstoel, terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin.

elke dag geopend 

Bouwspeeltuin Fort Luna

utrecht, Utrecht (1.58km)  -  In bouwspeeltuin Fort Luna ga je op ontdekkingsreis in de natuur. Speel met zand en water, zoef van de kabelbaan of knutsel in het gezellige honk.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Nieuw Rotsoord

utrecht, Utrecht (1.61km)  -  Durf jij de spannende klauterberg te beklimmen? Sluip door de geheime gangen in de heuvel of zwier een rondje aan de touwlianen!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pink Pepper uitjes