Uitstapjes vlakbij Pink Pepper uitjes

Stadion Galgenwaard

utrecht, Utrecht (0.14km)  -  Woon een voetbalwedstrijd bij in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Of boek een gave rondleiding en neem een kijkje achter de schermen.

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (0.52km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

Intratuin Utrecht

utrecht, Utrecht (0.64km)  -  De Intratuin in Utrecht heeft een uitgebreid aanbod producten om je huis en tuin net een stukje comfortabeler en mooier te maken.

Ga undercover in Utrecht met Team Undercover

utrecht, Utrecht (0.68km)  -  Ben jij de burgeragent die we zoeken? De laatste hoop voor Politie Nederland? Zorg jij samen met je team dat de koffer teruggevonden wordt? Een dag vol real life actie die je nooit meer vergeet. Pas op voor de overal loerende bendeleden!

Botenverhuur De Rijnstroom

utrecht, Utrecht (0.85km)  -  Ontdek het Utrechtse water met een boot van Bootverhuur De Rijnstroom. Kanoën bij volle maan, door de Utrechtse grachten of door het prachtige natuurgebied Amelisweerd!

nijntje museum

utrecht, Utrecht (1.38km)  -  Nederlands beroemdste konijntje, dat is nijntje! Sinds Dick Bruna haar in 1955 ontwierp, is het nijntje uitgegroeid tot een internationale ster. In het nijntje museum in Utrecht ontdekken kinderen samen met nijntje de wereld.

De Oude Hortus

utrecht, Utrecht (1.4km)  -  In de Oude Hortus, een botanische tuin in de binnenstad van het bruisende Utrecht genieten bezoekers van de natuur en de rust. En van lunch en koffie!

Louis Hartlooper Complex

utrecht, Utrecht (1.41km)  -  Filmpje pakken op een bijzondere locatie? Het Louis Hartlooper Complex draait oude klassiekers en filmhuisfilms in de voormalige politiepost in Utrecht.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pink Pepper uitjes