Uitstapjes vlakbij Oude Kerk Soest

Pannenkoekenboerderij De Smickel

soest, Utrecht (1.22km)  -  Bij De Smickel smul je van de heerlijkste pannenkoeken. Je hebt de keuze uit maar meer dan tweehonderd soorten. Het knusse restaurant is gevestigd in een omgebouwde boerderij. Rondom De Smickel vind je allerlei dieren: vissen, vogels en konijnen.

Lammetjes kijken op de boerderij

soest, Utrecht (1.25km)  -  Kijk bij de pasgeboren lammetjes op de gastvrije boerderij van Pieter en Anneke Kuijer in Soest, tijdens een van de vier lammetjesdagen. Kinderen kunnen in het voorjaar ook hun verjaardagsfeestje vieren op deze boerderij.

Het Gagelgat

soest, Utrecht (1.26km)  -  Op Boerderij Het Gagelgat kun je het boerenleven ervaren zoals zich dat zich vroeger in Soest afspeelde. Een prachtige plek die zeker een bezoekje waard is!

De Paardenkamp

soest, Utrecht (1.35km)  -  In De Paardenkamp wonen ongeveer 120 paarden. Bezoekers zijn elke dag van de week welkom om gratis de paarden te bezoeken of om een rondleiding langs de weilanden te krijgen.

Openluchttheater Cabrio

soest, Utrecht (2.18km)  -  Verscholen in de bossen ligt een speciaal openluchttheater: Cabrio. Op deze mooie locatie klinkt muziek, gelach en applaus. Hier staan landelijk bekende artiesten en musici op de planken. Maak het mee.

De Soesterduinen

soest, Utrecht (2.18km)  -  Natuurgebied De Soesterduinen is het grootste stuifzandgebied van de provincie Utrecht. De duinen bestaan uit de Korte duinen en de Lange duinen en zijn erg geliefd onder lokale wandelaars en sportievelingen.

Monkey Town Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.62km)  -  Kinderen leven zich helemaal uit in Monkey Town Amersfoort. Daar kunnen ze klimmen, klauteren, glijden en zelfs lasergamen. Peuters vermaken zich ondertussen in het Testlab met hun eigen spelletjes en activiteiten.

Birkhoven

amersfoort, Utrecht (2.72km)  -  Aan de rand van Amersfoort vind je de bossen van Birkhoven. Een prachtig natuurgebied om te wandelen, paardrijden of te picknicken bij de bosvijver.

Groepsuitjes tussen de geiten

hoogland, Utrecht (2.86km)  -  Op Geitenboerderij Breevoort organiseer je gerust iedere week een leuk uitje met vrienden of collega's. Een speciale versie van Expeditie Robinson spelen, een dropping of smullen van geitenkaasjes? Kies zelf maar!

DierenPark Amersfoort

amersfoort, Utrecht (3.45km)  -  DierenPark Amersfoort is een leuke dierentuin met veel verschillende soorten dieren. Daarnaast is er een doolhof, een Dinobos en zijn er meerdere speeltuinen. De dierentuin heeft alle ingrediënten voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin!

Paleis Soestdijk

baarn, Utrecht (3.47km)  -  Paleis Soestdijk gaf bezoekers altijd een blik behind the scenes bij de koninklijke familie. Het paleis is nog van buiten het hek te bewonderen, maar is niet langer toegankelijk.

Rock City Brewpub

amersfoort, Utrecht (3.86km)  -  Rock City Brewpub is het episch centrum van Amersfoorts bier. Hier wordt vol passie gebrouwen. Schuif tussen de gistvaten aan voor een speciaalbiertje, een lekkere snack of een complete maaltijd.

Kringloop Amersfoort

amersfoort, Utrecht (3.96km)  -  Vintage en brocante is helemaal hip! Koop je tweedehands spullen bij Kringloop Amersfoort. Drink een lekker bakje koffie en neem een kijkje in het Minimuseum.

Verkeerstuin Amersfoort

amersfoort, Utrecht (4.03km)  -  Verkeerstuin Amersfoort is een gezellige overdekte speelplek voor kinderen, waar ze elke woensdag en zondag kunnen racen en skelteren. Er worden ook verkeerslessen gegeven.

Rock City Escape

amersfoort, Utrecht (4.23km)  -  City Rock Escape is een bloedstollende escape room in het Eemklooster in Amersfoort. Amy heeft iets stoms gedaan met haar vrienden en lijkt spoorloos te zijn verdwenen. Kun jij binnen de tijd ontdekken wat er met haar is gebeurd?

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oude Kerk Soest